Nieuport 17 F4E
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Nieuport 17 F4E
prý dvakrát do jedné řeky nevstoupíš tak po dvou letech teměř totožná stavba ale tentokrát to bez instalace aparatury snad pujde rychleji pohon elektro rozpětí 640mm
0
Re: Nieuport 17 F4E
Krásně čistě postavené, radost koukat. Ty Nieuporty mají něco do sebe... Zbarvení bude stejné, jako u RC?
0
Stejné zbarvení už by byla uchylarna:) ital to bude taky jen jiný stroj stejné letky takže místo koně bude lebka
0
- Jiří Doležel
- Reakce: 100
Pěkně Tome! Líbí se mi, že se toho nebojíš Už víš jakou zvolíš kamufláž? Ať se ti daří!
J.
J.
0
-
- Reakce: 37
To je úplně dokonalý - plech na modelu je super detail - určitě to někde použiju, hlavně to máš naprosto přesně ohnutý...
Mimochodem - pro volný model počítej předem s velkým vyosením motoru (tahu) doprava a dolů - u Nieuportů to tak bývá.
Většinou to trochu "zhnusní" model, proto v poslední době používám odnímací hlavici = vložku do karteru a udělám dvě, jednu s maketovou vrtulí.
Jaké chystáš vzepětí?
RP
Mimochodem - pro volný model počítej předem s velkým vyosením motoru (tahu) doprava a dolů - u Nieuportů to tak bývá.
Většinou to trochu "zhnusní" model, proto v poslední době používám odnímací hlavici = vložku do karteru a udělám dvě, jednu s maketovou vrtulí.
Jaké chystáš vzepětí?
RP
0
Děkuji Roberte on ten plech na fotce vypadá lépe přeci jen tam na živo nějaké vlhký jsou. o vyoseni vím zvětšoval jsem ho dost i u toho Rc mám rád když to lítá co nejlépe samo proto i neplanuju nějak markantně zvětšovat vzepětí jen jsem nechal prohnuty hlavní nosník (jinak bych řezál znova z jiného prkna) tak je horní křídlo lehce do luku. Krom jedné vrstvy laku jsem se dál nehnul takže me standartni nízké tempo
0
Edit ráno teda putoval z5 do krabice a police. tak bude spoustu času sehnat lebky v kvalitě pro obtisky
0