Austro-Hungarian Army Aircraft of World War One
Moderátoři: Vladimír Alfery, Pavel Stráník, Jiří Doležel
-
- Reakce: 11
- Kontaktovat uživatele:
Austro-Hungarian Army Aircraft of World War One
Dobrý den
Nemá někdo možnost zapůjčit za poplatek tuto knihu. Jde mi o oskenování výkresů do mého archivu letadel WWI. Pokud by jste někdo měl tuto knihu na prodej za rozumnou cenu můžeme se domluvit.
Nemá někdo možnost zapůjčit za poplatek tuto knihu. Jde mi o oskenování výkresů do mého archivu letadel WWI. Pokud by jste někdo měl tuto knihu na prodej za rozumnou cenu můžeme se domluvit.
0
- Ivan Horníček
- Reakce: 76
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Austro-Hungarian Army Aircraft of World War One
Díky ale to je jen malá část té knihy celé to má asi 10x tolik. Mám to stažené a je to jen pár letadel .Potěšilo by mě kdyby tu se ozval majitel a nabídl nějakou z možností co jsem tu popsal. Přesto vám moc děkuji.
0
Kdysi jsem viděl upoutávku na tuto knihu, možná v L+K, možná Jakab service, ale je to dávno...
Mám pocit, že právě o tuto knihu se kdysi na Openscale soutěžilo, byla to cena za 2. místo a zůstala v Brně
Třeba se výherce ozve.
Odhaduji to tak 15 let zpět, ale více psát nebudu.
Možná to byla jiná, podobná, ale určitě zajímavá kniha, v ceně údajně 3000,- (tehdy).
Mám pocit, že právě o tuto knihu se kdysi na Openscale soutěžilo, byla to cena za 2. místo a zůstala v Brně

Třeba se výherce ozve.
Odhaduji to tak 15 let zpět, ale více psát nebudu.
Možná to byla jiná, podobná, ale určitě zajímavá kniha, v ceně údajně 3000,- (tehdy).
0
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu zůstala v Brně zrovna na tomto ročníku jsem byl. Snad se ozve majitel té knihy a pomůže na jednu stranu proč by nepomohl jme tu přeci lidé kteří mají stejný zájem MODELY. Možná sem naivně čekal něco víc, sám jsem před nějakou dobou spoustě modelářů z tohoto fóra posílal svoje stažené podklady a knihy. Proč by ne,když můžu tak pomůžu.
0
-
- Reakce: 35
Napis mi, prosim, mailovou adresu a poslu Ti potrebne. RP
0
-
- Reakce: 35
Pardon, prehledl jsem ten odkaz a komentar, tak to bohuzel nijak nepomohu.

0
-
- Reakce: 28
AhojKowalsky píše: ↑12 úno 2023 11:48Máš pravdu zůstala v Brně zrovna na tomto ročníku jsem byl. Snad se ozve majitel té knihy a pomůže na jednu stranu proč by nepomohl jme tu přeci lidé kteří mají stejný zájem MODELY. Možná sem naivně čekal něco víc, sám jsem před nějakou dobou spoustě modelářů z tohoto fóra posílal svoje stažené podklady a knihy. Proč by ne,když můžu tak pomůžu.
Tu knihu s největší pravděpodobností mám já. Ověřit to sice teď hned nemohu, protože vzhledem k rekonstrukci bytu je veškerá moje dokumentace a literatura seskládaná v garáži v krabicích navršených jedna na druhou. Ale jakmile se k tomu dostanu tak asi nebude nic bránit tomu oskenovat co budeš chtít. Vhledem k tomu jak je kniha velká, těžká a pro mě i hodnotná, nemám sebemenší chuť ji kamkoliv posílat.
0
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju všem za nabídku a konkrétní odpovědi jsem zaslal do SZ.
0