Přátelé kamarádi,
letošní ročník jsem se rozhodl po zralé úvaze nerealizovat. Důvode je změna práce a 3 měsíční druhá dcera. Letos není v mých silách soutěž udělat. Příští rok samozřejmě bude a bude se na Vás všechny těšit.
Děkuji za pochopení
Kamil
AIR RACES BRNO 2025
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
- Reakce: 32
Re: AIR RACES BRNO 2025
Chápu a respektuji Kamilovy problémy. Nicméně bylo by škoda si v tradičním termínu nezalétat,alespoň pro radost, Navrhuji to bez oficialit, žádné bodování, hned po drváté,kdy to ještě nefoukú si zalétat s dvacetinkanu a oldtime, kamarádi poměří šas. Vitěz dostane malé pivo.
0
- Jiří Doležel
- Reakce: 102
Vážení modeláři,
jelikož by byla velká škoda mít o jednu venkovní soutěž v kalendáři méně, po dohodě s Kamilem jsem se rozhodl pro letošní rok převzít pořadatelství květnové soutěže. Oficiální schválení naší přítomnosti na letišti bude projednáno na radě AK Medkánky v měsíci dubnu, ale šance, že by nám nemělo být vyhověno je velmi malá. Poznamenejte si proto do vašich kalendářů termín sobota 24.5. 2025. Předpokládám vypsání stejných kategorií jako v předchozím ročníku. Více info během dubna po odsouhlasení radou.
J.
jelikož by byla velká škoda mít o jednu venkovní soutěž v kalendáři méně, po dohodě s Kamilem jsem se rozhodl pro letošní rok převzít pořadatelství květnové soutěže. Oficiální schválení naší přítomnosti na letišti bude projednáno na radě AK Medkánky v měsíci dubnu, ale šance, že by nám nemělo být vyhověno je velmi malá. Poznamenejte si proto do vašich kalendářů termín sobota 24.5. 2025. Předpokládám vypsání stejných kategorií jako v předchozím ročníku. Více info během dubna po odsouhlasení radou.
J.
Ajta krajta! Už jsem si naplánoval jiné aktivity...Jiří Doležel píše: ↑25 bře 2025 10:16Vážení modeláři,
J.

Ale pokusím se to nějak vymyslet

0
- Jiří Doležel
Vážení modeláři,
rada medláneckého aeroklubu nám vyšla vstříc a nic tedy nebrání našemu setkání.
Vypsány jsou tyto kategorie:
M-min
M-min WW1
M-min WW2
M-Co2/el.
Stíňáky na kondenzátor*
BV-min*
BV-1/BV-3*
* podmínkou je přihlášení min. 3 soutěžících.
Startovné bude 150 Kč, mmj. kvůli úhradě za pobyt na ploše.
Pokud by někdo chtěl dorazil už v pátek odpoledne na trénink a pokec, ozvěte se mi.
Novinkou je zrekonstruovaná modelářská asfaltová dráha, ze které by odstartovaly i naše dvacetinky.
Více info v průběhu měsíce.
J.
rada medláneckého aeroklubu nám vyšla vstříc a nic tedy nebrání našemu setkání.
Vypsány jsou tyto kategorie:
M-min
M-min WW1
M-min WW2
M-Co2/el.
Stíňáky na kondenzátor*
BV-min*
BV-1/BV-3*
* podmínkou je přihlášení min. 3 soutěžících.
Startovné bude 150 Kč, mmj. kvůli úhradě za pobyt na ploše.
Pokud by někdo chtěl dorazil už v pátek odpoledne na trénink a pokec, ozvěte se mi.
Novinkou je zrekonstruovaná modelářská asfaltová dráha, ze které by odstartovaly i naše dvacetinky.
Více info v průběhu měsíce.
J.
0
-
- Reakce: 38
Pokud na ní teda zrovna nebudou létat RC modeláři. Za nemalý vlastní peníz dráhu čerstvě zrekonstruovali a i ruce k dílu přiložili, takže to je třeba vzít v potaz. Případné neurvalé chování minimaketářů by mělo jistě adekvátní reakci, celkem oprávněně.Jiří Doležel píše: ↑03 dub 2025 11:02
Jinak z dráhy se nově opravdu dá s dvacetinkou vzlétat, přistávat na ni ovšem šlo i dříve. Čumák mého Bf-109G o tom něco ví

0
- Jiří Doležel