Hluk podzim 29.-30.9.2023
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
- Reakce: 55
Hluk podzim 29.-30.9.2023
Přikládám plánovaný program na podzimní setkání v Hluku 29.-30.9.2023.
Zůstává stejný jako na jaře jen s upřesněním, že i modely létající v soutěži Wron musí odpovídat kategorii F1N.
Soutěžně se budou létat Větrůňky, F1N, M-oř, M-pist a F1N Wrona.
Pizzerie má poslední dva týdny v září dovolenou (pravidelně), proto zbývá jen sobotní restaurace Na hale.
Jak bude hala přístupná v pátek 29.9. dám vědět po začátku školního roku. Ale vzhledem k tomu, že 28.9. je volno, mohl by být provoz minimální až nulový.
Pro účastníky přijíždějící od Brna doporučuji sledovat aktuální situaci v Buchlovských kopcích - je tam uzávěra s kyvadlem a ve všední dny to někdy bývá docela nepříjemné.
Uvítám, když mi napíšete, kdo přijede (nebo nepřijede) a případné poznámky k navrhovanému programu na adresu alfery@cbox.cz
Zůstává stejný jako na jaře jen s upřesněním, že i modely létající v soutěži Wron musí odpovídat kategorii F1N.
Soutěžně se budou létat Větrůňky, F1N, M-oř, M-pist a F1N Wrona.
Pizzerie má poslední dva týdny v září dovolenou (pravidelně), proto zbývá jen sobotní restaurace Na hale.
Jak bude hala přístupná v pátek 29.9. dám vědět po začátku školního roku. Ale vzhledem k tomu, že 28.9. je volno, mohl by být provoz minimální až nulový.
Pro účastníky přijíždějící od Brna doporučuji sledovat aktuální situaci v Buchlovských kopcích - je tam uzávěra s kyvadlem a ve všední dny to někdy bývá docela nepříjemné.
Uvítám, když mi napíšete, kdo přijede (nebo nepřijede) a případné poznámky k navrhovanému programu na adresu alfery@cbox.cz
-
- Reakce: 38
Re: Hluk podzim 29.-30.9.2023
Já taky přijedu, na rozdíl od Matěje letos ještě bez psa, snad až napřesrok
0
Pokud se nic vážného nestane, též rád přijedu, tentokrát na oba dny a psa nemaje - vezmu i nějaký letadýlka (a budu si hrát s váma...)
0
-
- Reakce: 14
Já, jako hlavní dodavatel pro Wrona cup, nemohu chybět .
Takže přijedu taky.
Takže přijedu taky.
0
-
- Reakce: 55
Děkuji všem, kteří se mi ozvali.
V pátek 29.9. má podle rozvrhu halu 12:00 - 13:30 hod škola. Ale vzhledem k tomu, že nejde o standardní pátek, předpokládám, že bude volno.
Pokud přijedete kolem poledne, bude tedy hala asi volná. Pokud můj předpoklad nevyjde, dáte si oběd nebo se ubytujete - zatím nevím, kdo bude na vrátnici .
V pátek 29.9. má podle rozvrhu halu 12:00 - 13:30 hod škola. Ale vzhledem k tomu, že nejde o standardní pátek, předpokládám, že bude volno.
Pokud přijedete kolem poledne, bude tedy hala asi volná. Pokud můj předpoklad nevyjde, dáte si oběd nebo se ubytujete - zatím nevím, kdo bude na vrátnici .
0
https://www.rajce.idnes.cz/steve66/albu ... -30-9-2023
Video...ještě není...
Video...ještě není...
0
I díky velmi blízkému jarnímu kolu jsem to nějak spáchal...
Snad se bude líbit, ocením jakýkoliv feedback - pozitivní potěší, z negativního se pokusím poučit
O chybkách vím a zvuk u fotek jsem raději neřešil
https://youtu.be/Gbw-Qp3rrew
Snad se bude líbit, ocením jakýkoliv feedback - pozitivní potěší, z negativního se pokusím poučit
O chybkách vím a zvuk u fotek jsem raději neřešil
https://youtu.be/Gbw-Qp3rrew
-
- Reakce: 14
Člověk až s odstupem času ocení taková videa.
Petře díky moc.
Možná Pavle přilep link i k reportáži, lépe se to pak dohledá
Petře díky moc.
0
Pořád mě tlačil termín "než Pavel nebo někdo jiný napíše reportáž".discobolos píše: ↑17 dub 2024 13:31Člověk až s odstupem času ocení taková videa.
Petře díky moc.
Jestli se nepletu, tak jsem to stihl
Mě se obecně na videjkách - třeba na YT - líbí to připomenutí minulosti.
A hlavně to má podle mě velkou výhodu oproti fotkám, že je vidět ten pohyb. Nehledě na atmosféru akce
0