Hluk jaro 4.-5.4.2025
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
- Reakce: 57
Hluk jaro 4.-5.4.2025
Do jarního setkání v Hluku zbývá něco přes měsíc. Uvítal bych, kdyby mi Ti, kteří už ví, že přijedou, dali vědět – ať zde na DF nebo mailem (alfery@cbox.cz).
Kromě Pizzerie a v sobotu v poledne restaurace Na hale, by měla být k dispozici i restaurace Na tvrzi, ale tam je vhodná/nutná rezervace – zamluvím podle zájmu (pátek večer, sobota poledne ev. večer).
Uvítám i návrhy ohledně programu. Kromě M-oř a M-pist máme Větrůňky, No Cal a F1N+ F1N Wrona. Pokud mi zase budete bojkotovat bodování M-oř a M-pist, budou se lety hodnotit jen podle času, bez nadhodnocení. Nevím, jestli dvě soutěže F1N mají smysl, když někteří zvládají jen jednu (fyzicky i duševně). Podle toho, jak se vyjádříte, rozhodnu o zařazení sranda soutěže tentokrát s krycím názvem Hlucký trojboj – chci, aby bylo dost času na volné létání a zalétávání.
Kromě Pizzerie a v sobotu v poledne restaurace Na hale, by měla být k dispozici i restaurace Na tvrzi, ale tam je vhodná/nutná rezervace – zamluvím podle zájmu (pátek večer, sobota poledne ev. večer).
Uvítám i návrhy ohledně programu. Kromě M-oř a M-pist máme Větrůňky, No Cal a F1N+ F1N Wrona. Pokud mi zase budete bojkotovat bodování M-oř a M-pist, budou se lety hodnotit jen podle času, bez nadhodnocení. Nevím, jestli dvě soutěže F1N mají smysl, když někteří zvládají jen jednu (fyzicky i duševně). Podle toho, jak se vyjádříte, rozhodnu o zařazení sranda soutěže tentokrát s krycím názvem Hlucký trojboj – chci, aby bylo dost času na volné létání a zalétávání.
-
Re: Hluk jaro 4.-5.4.2025
Děkuji těm, kteří se mi ozvali (8 účastníků).
Pouze Michal projevil zájem o restauraci Na tvrzi, ostatní bez reakce. Tudíž tomu nechávám volný průběh a nic nezařizuji.
Žádné připomínky nepřišly ani k programu, zachovávám formát předchozích akcí, Hlucký trojboj nebude. Jirka Doležel navrhuje, že by se mohlo bodovat, když ještě nebudete mít plná bříška. Bodování je tedy naplánováno na pátek od 17:00hod. Ovšem to je podmíněno tím, aby byli přítomni všichni soutěžící, což se zatím – pokud si pamatuji, nikdy nestalo. Nebo v sobotu od 8:00hod. Stále zůstává v platnosti možnost nebodovat a lety hodnotit jen podle časů.
V hale by mělo být jedno příjemné překvapení, ale uvidíme. V pátek 4.4.2025 je do 13:30hod psaná škola, ale předpokládám, že po obědě bude volno a bude možné začít s přípravou stolů apod.
Ubytování nic nového. Přihlaste se, prosím, hned po příjezdu.
Dopravní situace se od jara nezměnila.
Certifikované stopky vezme Dušan, klidně dvoje má-li (kvůli NoCal). Poháry nebudou.
Není-li něco jasné, ptejte se.
Pouze Michal projevil zájem o restauraci Na tvrzi, ostatní bez reakce. Tudíž tomu nechávám volný průběh a nic nezařizuji.
Žádné připomínky nepřišly ani k programu, zachovávám formát předchozích akcí, Hlucký trojboj nebude. Jirka Doležel navrhuje, že by se mohlo bodovat, když ještě nebudete mít plná bříška. Bodování je tedy naplánováno na pátek od 17:00hod. Ovšem to je podmíněno tím, aby byli přítomni všichni soutěžící, což se zatím – pokud si pamatuji, nikdy nestalo. Nebo v sobotu od 8:00hod. Stále zůstává v platnosti možnost nebodovat a lety hodnotit jen podle časů.
V hale by mělo být jedno příjemné překvapení, ale uvidíme. V pátek 4.4.2025 je do 13:30hod psaná škola, ale předpokládám, že po obědě bude volno a bude možné začít s přípravou stolů apod.
Ubytování nic nového. Přihlaste se, prosím, hned po příjezdu.
Dopravní situace se od jara nezměnila.
Certifikované stopky vezme Dušan, klidně dvoje má-li (kvůli NoCal). Poháry nebudou.
Není-li něco jasné, ptejte se.
0
-
Aktuální počet přihlášených překročil číslo 10.
Dopravní situace se změnila. Je omezen průjezd po Moravním mostě v Uherském Hradišti. Žádná dramata se tam zatím nedějí, ale lepší bude se centru v pátek vyhnout a jet po obchvatu – platí pro příjezd ze severu. V samotném Hluku je nově uzavřena hlavní silnice směrem na Slovensko od odbočky k hale – tudíž komplikace pro příjezd z východu. Zatím hraboší těsně u odbočky, objížďka je jen v rámci Hluku. Netuším, co vyvedou během následujících dvou týdnů.
Případní bodovači upřednostňují bodování v pátek. To tedy začne hned po zahájení akce v 17:00hod. Už vím, že na daný čas to nezvládne Dušan, ale pokud dodrží slíbený čas příjezdu, program to neohrozí.
V návaznosti na bodování jsem nakonec zamluvil restauraci Na tvrzi alespoň na páteční večeři od 19:00hod. Na toto téma se vyjádřilo jen pár (skoro doslova) jedinců. Počet hodovníků jsem tedy odhadl s tím, že ho později upřesním. Prosím proto zájemce o večeři o potvrzení účasti nejpozději do 2.4.2025, kdy konečné počty předám do restaurace.
Dopravní situace se změnila. Je omezen průjezd po Moravním mostě v Uherském Hradišti. Žádná dramata se tam zatím nedějí, ale lepší bude se centru v pátek vyhnout a jet po obchvatu – platí pro příjezd ze severu. V samotném Hluku je nově uzavřena hlavní silnice směrem na Slovensko od odbočky k hale – tudíž komplikace pro příjezd z východu. Zatím hraboší těsně u odbočky, objížďka je jen v rámci Hluku. Netuším, co vyvedou během následujících dvou týdnů.
Případní bodovači upřednostňují bodování v pátek. To tedy začne hned po zahájení akce v 17:00hod. Už vím, že na daný čas to nezvládne Dušan, ale pokud dodrží slíbený čas příjezdu, program to neohrozí.
V návaznosti na bodování jsem nakonec zamluvil restauraci Na tvrzi alespoň na páteční večeři od 19:00hod. Na toto téma se vyjádřilo jen pár (skoro doslova) jedinců. Počet hodovníků jsem tedy odhadl s tím, že ho později upřesním. Prosím proto zájemce o večeři o potvrzení účasti nejpozději do 2.4.2025, kdy konečné počty předám do restaurace.
-
Na večeři v pátek 4.4.2025 v 19:00 hod v restauraci Na tvrzi jsou zatím přihlášeni: I.Horníček, M.Kuba, J.Doležel, P.Stráník, M.Křepelka, M.Huk a J.Pavlíček. Pokud někdo na seznamu chybí nebo snad naopak přebývá, měl by mi to dát vědět. Jak jsem psal dříve, "závazný" počet strávníků předávám do restaurace 2.4.2025. Ostatní budou odkázáni na to, co si uloví na okolních lukách, vodních plochách, případně v lesích.
Při cestě z UH do UB přes Hluk jsem byl tento týden veden přes Boršice - takže při příjezdu od NMnV ve Slavkově asi rovně.
Slíbené překvapení v hale se k mému překvapení podařilo zrealizovat. Doufám, že ho alespoň zaregistrujete, s oceněním nepočítám.
Při cestě z UH do UB přes Hluk jsem byl tento týden veden přes Boršice - takže při příjezdu od NMnV ve Slavkově asi rovně.
Slíbené překvapení v hale se k mému překvapení podařilo zrealizovat. Doufám, že ho alespoň zaregistrujete, s oceněním nepočítám.
0
-
- Reakce: 38
Dnes nad ránem mi vyskočila v hlavě taková myšlenka (žádný strach, častěji než jednou za měsíc to nebývá): Neukecali jsme minule Křépu aby udělal nějaký ten workshop ohledně patlání olejovými barvami?
0
Vzpomněl jsem si na to už dřív, ale nechtěl jsem...tlačit na piluPavel Stráník píše: ↑03 dub 2025 06:53Dnes nad ránem mi vyskočila v hlavě taková myšlenka (žádný strach, častěji než jednou za měsíc to nebývá): Neukecali jsme minule Křépu aby udělal nějaký ten workshop ohledně patlání olejovými barvami?

Moje myšlenka byla donut...pardon, domluvit se s Michalem, aby připravil zájemcům základní set a to chce čas.
Závazným zájemcům a za úplatu, samozřejmě. Zkoušel jsem sehnat některé již dříve avizované propriety, ale v podstatě lze sehnat, alespoň v našich končinách či jak jsem dohledal na netu jen něco z toho. Takže cosik do doporučeného minima mi chybělo. Tuším, že "ten správný" sikativ, snad i správný olej, už nevím. Umtony jsem sehnal i v UH

Víš, že jsem se dnes zmínil, ale nechtěl jsem moc dráždit

0
-
Děkuji všem za účast a hladký průběh akce.
Pan správce vám vzkazuje, že koše na stěnách ještě několik let zůstanou.
Termín příštího jarního Hluku je 17.-18.2026, cena zůstává stejná.
0
Duben, ok?Antonín Alfery píše: ↑08 dub 2025 06:48Děkuji všem za účast a hladký průběh akce.
0
-
- Reakce: 38
Vzhledem k tomu, že 17. a 18. je pátek a sobota jen v dubnu 2026, řekl bych duben
Jinak díky Tondovi za povedenou akci, vám všem zúčastněným za super atmosféru a těším se na podzim.
Do Colorlaku už teď trefím snad napoprvé, tak vše bude zalité sluncem

Jinak díky Tondovi za povedenou akci, vám všem zúčastněným za super atmosféru a těším se na podzim.
Do Colorlaku už teď trefím snad napoprvé, tak vše bude zalité sluncem

0
Jasně, neměl jsem po ruce kalendář, tak jen rychlá reakcePavel Stráník píše: ↑08 dub 2025 08:46Vzhledem k tomu, že 17. a 18. je pátek a sobota jen v dubnu 2026, řekl bych duben![]()
Do Colorlaku už teď trefím snad napoprvé, tak vše bude zalité sluncem![]()
![]()

V Colorlaku budou časem nakupovat všichni minimaketáři

Možná by stálo za úvahu koupit "velkou pixlu" lepícího, vypínacího nebo vrchního laku a rozdělit se. Něco z toho v cca kilovkách nemají.
Jen jestli ti nepřipadlo všechno zalité sluncem díky ředidlu v autě

0