Soutěže halových modelů ve Střelicích

Diskuze k minimaketářským soutěžím, setkáním a akcím

Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník

Odpovědět
Lubomir Koutny
Reakce: 32

Soutěže halových modelů ve Střelicích

Příspěvek od Lubomir Koutny » 20 dub 2025 11:48

Při posslední letošní soutěži mne pořadatel Mikita Kaplan požádal o zkopírování Občasníků od čísla 1 až po 78, což obsahuje něco přes 300 oboustranných xeroxů formátu A3 a další menší A4. . V copy centru to ve středu zabralo více jak 3 hodiny a to mi pomáhala velice šikovná tamní vedoucí.
Mikin si pro Občasníky přijede po svátcích a já se ho pokusím přesvěsčit o tom, že by bylo dobré hned první soutěž v lednu 2026 rozšířit o kategorie M-oř a NO CALL. Je otázkou zda se najdou bodovači pro Oříšky, ti by mohli v klidu pracovat na balkoně, pokud se takoví nenajdou, pak by se oříšky pouze létaly. Abych toto mohl s Mikinem slušně projednat, pak potřebuji vyjádření všech těch, kteří mají zájem se této doutěže zůčastnit a hlavně bude vítáno, pokud se přihlásí nějaký bodovač,
0

Lubomir Koutny
Reakce: 32

Re: Soutěže halových modelů ve Střelicích

Příspěvek od Lubomir Koutny » 20 dub 2025 15:51

Předběžný odhad kdo by mohl létat soutěž oříšků. Z Brna Pospíchal L.Koutný, P. Koutný, z Ostravy Garba, Tamfal, Jeseník Luža, Žídek... TAkže by v soutěži mohlo být až 20 oříšků. Problém je, že Dušan Garba stejně jako i já létáme také A6 a P-3 , takže bodovat nebudeme mít čas, podobné to asi bude i u Tondy Pospáchala. Proto jsem chtěl zkusit poprosit o tuto službu Pavla Stráníka. Jenže on si asi změnil nejen telefonní číslo , ale i e mailové adresy, jak ono chelo, tak i zdejší felix, takže je perfektně utajený.
0

Odpovědět