Hluk podzim 25.-26.9.2026

Diskuze k minimaketářským soutěžím, setkáním a akcím

Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník

Odpovědět
Antonín Alfery
Reakce: 58

Hluk podzim 25.-26.9.2026

Příspěvek od Antonín Alfery » 28 srp 2026 18:20

Program bude stejný jako na jaře 2026, tzn. jedna soutěž házedel s vyčleněním Wron (jeden soutěžící, jeden model) i soutěž RC polomaket – pokud se nějaké sejdou. Finální verzi programu domluvíme v pátek, stejně jako bodovače.

Od kdy bude v pátek hala volná ještě upřesním. Předpokládám, že nejpozději v 13:30 hod.

U ubytování je vše při starém – řeší se přímo na místě při příjezdu. Přihlášení, prosím, nenechávejte na večerní hodiny – recepční už tam nemusí být.

Horší to bude tentokrát se stravováním. Nového provozovatele restaurace Na tvrzi se zatím najít nepodařilo a Pizzerie má obvyklou dovolenou. Tudíž zbývá restaurace Na hale, která může vyřešit sobotní oběd, ovšem páteční večeře pokrytá není. Pokud se mi podaří najít nějakou alternativu, dám vědět. Spíš ale bude potřeba spoléhat na vlastní zdroje, případně Kebab house nebo dovoz.

M-oř a M-pist budou mít nadhodnocení za plovákovce 15% tak, jak jsme se dohodli na jaře. Tedy pokud si to dobře pamatuji.

Potěší mne, pokud mi pošlete přihlášku s informacemi, zda budete oba dny nebo jen v sobotu a kategoriemi, které chcete létat na mail alfery@cbox.cz . Obzvláště mne zajímají RC polomakety, v ostatních kategoriích předpokládám obvyklá množství.
Přílohy
Pozvánka Hluk podzim 2026.jpg
0

Antonín Alfery
Reakce: 58

Re: Hluk podzim 25.-26.9.2026

Příspěvek od Antonín Alfery » dnes, 14:07

Děkuji všem, kteří se přihlásili. Bohužel na RC polomakety se nepřihlásil nikdo, ale stále doufám, že se nějaké modely sejdou.

Dnes jsem prováděl poslední kontrolu.

V hale samotné je vše v pořádku, volná by měla být okolo 13:00 hod. V té době se tam už asi budu pohybovat a chystat zázemí.

Máme blokovaných 6 třílůžkových pokojů, do kterých se budeme muset nějak poskládat. Kromě soustředění stolního tenisu zaplnily ubytovací kapacity navíc i ragbystky. Takže s ubytováním po jednom tentokrát určitě nepočítejte.

V situaci se stravováním k žádnému zlepšení nedošlo, ba naopak. V restauraci Na hale se zřejmě inspirovali Pizzerií a dnes mi oznámili, že naposledy vaří v pátek a pak jedou na dovolenou.

Sice se nám ta protivenství nějak hromadí, ale věřím, že už máte vyřízené úvěry na palivo a vybaveni dostatečnými zásobami proviantu, případně i sluchátky nakonec dorazíte. Ostatně halu jsem dnes už zaplatil...
0

shark
Reakce: 9

Re: Hluk podzim 25.-26.9.2026

Příspěvek od shark » dnes, 21:21

Ragbystky říkáš?? A to jsi nevěděl dřív, Tondo?? Nějakého ořecha bych býval doma našel... ;) :lol: :lol: :lol:
0

Odpovědět