Halové makety Havlíčkův Brod 15.12.2019
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
- Vladimír Alfery
- Reakce: 27
Halové makety Havlíčkův Brod 15.12.2019
I tento rok chci pořádat halovou soutěž na Vysočině.
Zásadní změnou je čas příprav. Z důvodů velikosti současné haly jsem začal s vyhledáváním vhodnější alternativy v okolí Pelhřimova (z důvodu ideálního umístění).
Z více možností, kdy zásadním problémem je velikost či přizpůsobitelnost (jedna z tenisových hal byla nadějná do momentu dotazu na demontáž tyčí a sítí z prostoru) jich moc nezbývá.
Datum konání je u jedné z možností jasné, ale jinak počítám s Prosincovým víkendovým dnem.
Aktuální možnosti:
1. Klasicky tělocvička ZŠ Pelhřimov
rozměry jsou max 47 x 23 x 8,5m (strop všichni známe)
2. Mám potvrzenou možnost pronájmu haly v Havlíčkově Brodě 15.12.2019. (Nutné potvrdit do 14.7.)
velikosti 42 m na délku, 24 m na šířku(+ tribuny etc.) a výšku má 7m (rovný strop). Do hlediště se vejde cca 350 lidí. Zázemí jsou WC pro sportovce, 6 šaten, v hale přímo restaurace.
3. Velká tělocvična Pelhřimov - nelze zarezervovat
Rozměry zatím neznámé (odhad délka 36m x 23m x 7m) , dostupnost: zamluvena na všechny víkendy, maximálně by basketbalisté museli něco zrušit
4. Tenisová hala Pelhřimov - možnost zrušena (vytápění pomocí plynových hořáků)
rozměry 38x33m x 5-12m, dostupnost/možnost snad zjistím v dalších dnech, nevýhoda povrh + strop
5. Hala Jedovnice (okrajová možnost)
šířka:23m, délka:47m, výška:12,5m, nevýhoda umístění , zatím všechny prosincové neděle volné
Teď je důležité se rozhodnout, kterou z možností vůbec účastnění chtějí.
Co se týká nákladů... maximálně nebudou skleničky no...
Jelikož bude nutné se rozhodnout v co nejkratším čase, prosím o sdílení názorů a odpovědí na dotazník co nejdříve.
(Při nízkém zájmu je možnost "odpískání" celé akce, ale neberte to jako ultimáltum )
Zásadní změnou je čas příprav. Z důvodů velikosti současné haly jsem začal s vyhledáváním vhodnější alternativy v okolí Pelhřimova (z důvodu ideálního umístění).
Z více možností, kdy zásadním problémem je velikost či přizpůsobitelnost (jedna z tenisových hal byla nadějná do momentu dotazu na demontáž tyčí a sítí z prostoru) jich moc nezbývá.
Datum konání je u jedné z možností jasné, ale jinak počítám s Prosincovým víkendovým dnem.
Aktuální možnosti:
1. Klasicky tělocvička ZŠ Pelhřimov
rozměry jsou max 47 x 23 x 8,5m (strop všichni známe)
2. Mám potvrzenou možnost pronájmu haly v Havlíčkově Brodě 15.12.2019. (Nutné potvrdit do 14.7.)
velikosti 42 m na délku, 24 m na šířku(+ tribuny etc.) a výšku má 7m (rovný strop). Do hlediště se vejde cca 350 lidí. Zázemí jsou WC pro sportovce, 6 šaten, v hale přímo restaurace.
3. Velká tělocvična Pelhřimov - nelze zarezervovat
Rozměry zatím neznámé (odhad délka 36m x 23m x 7m) , dostupnost: zamluvena na všechny víkendy, maximálně by basketbalisté museli něco zrušit
4. Tenisová hala Pelhřimov - možnost zrušena (vytápění pomocí plynových hořáků)
rozměry 38x33m x 5-12m, dostupnost/možnost snad zjistím v dalších dnech, nevýhoda povrh + strop
5. Hala Jedovnice (okrajová možnost)
šířka:23m, délka:47m, výška:12,5m, nevýhoda umístění , zatím všechny prosincové neděle volné
Teď je důležité se rozhodnout, kterou z možností vůbec účastnění chtějí.
Co se týká nákladů... maximálně nebudou skleničky no...
Jelikož bude nutné se rozhodnout v co nejkratším čase, prosím o sdílení názorů a odpovědí na dotazník co nejdříve.
(Při nízkém zájmu je možnost "odpískání" celé akce, ale neberte to jako ultimáltum )
-
- Reakce: 13
-
- Reakce: 31
- Vladimír Alfery
Re: Halové makety Vysočina Prosinec 2019
Tak jedna možnost odpadla, ale stále potřebuji mít informace o přáních možných uchazečů.
Prosím o shlédnutí příspěvku a odpověď výše.
Prosím o shlédnutí příspěvku a odpověď výše.
0
-
- Reakce: 14
Mne osobně by se asi nejvíce líbila hala s pořadovým číslem 3. Výška 7 a 8,5 m je dost málo (možnosti 1 a 2). Dost vysoká je i varianta 4, ale když píšeš, že je nevyhovující podlaha ...
Říkáš, že cenu netřeba řešit ...
Bez skleniček si zalétáme taky.
Dusan
Říkáš, že cenu netřeba řešit ...
Bez skleniček si zalétáme taky.
Dusan
0
-
Díky za možnost výběru. Ale mám pocit, že by mohla být ještě jedna velmi pěkná možnost a tou je krásná hala se zcela rovným stropem (výška 8m, model může jezdit vrtulí po stropě) v ZŠ Střelice. Je to kousíček od Brna směrem na Prahu. Po řadu let se tam létají halové soutěže, které pořádá Mikita Kaplan, ty bývají často i s mezinárodní účastí (Slováci, Poláci). Bodování by mohlo být na balkoně, mimo plochu pro létání. Vlastík Šimek to má dobře odzkoušené se svými házedly, a my jsme si tam také občas zalétali s oříšky.
0
-
Pro ty, co ještě halu ve Sřelicích neviděli, tak alespoň dva snímky ze soutěže žáků v kategorii A-6
0
Ve Střelicích jsem byl, dá se tam létat s pokojáky, pistacia a ořechy. Na F4D/E je to malé, proti Pelhřimovu žádný posun. M
0
-
- Reakce: 14
I já mám stejný dojem, že Střelická hala je kromě stropu srovnatelná s Pelhřimovem.
Je to trochu do jiného vlákna, ale takhle vypadá hala v Hlučíně, do které vás budu lákat co nevidět
Velikost basketbalového hřiště 18 × 30 m, po obou stranách ještě cca 2 m, takže celkem asi 22x36m, výška 10,5m
Je to trochu do jiného vlákna, ale takhle vypadá hala v Hlučíně, do které vás budu lákat co nevidět
Velikost basketbalového hřiště 18 × 30 m, po obou stranách ještě cca 2 m, takže celkem asi 22x36m, výška 10,5m
0
- Vladimír Alfery
S dovolením bych se rád vrátil k tématu tohoto vlákna.
Podle hlasujících vyplynuly dvě preferované možnosti: hala v Havlíčkově Brodě a velká tělocvička v Pelhřimově, která ovšem nejde zamluvit a podle mých výpočtů je menší (btw. basketbalové hřiště má 28x15m ).
Z výše uvedených důvodů a dobré komunikaci se správcem haly v Havlíčkově Brodě (součástí pronájmu budou zajištěny stoly i židle) se bude letošní ročník konat v Havlíčkově Brodě 15.12.2019.
Podle hlasujících vyplynuly dvě preferované možnosti: hala v Havlíčkově Brodě a velká tělocvička v Pelhřimově, která ovšem nejde zamluvit a podle mých výpočtů je menší (btw. basketbalové hřiště má 28x15m ).
Z výše uvedených důvodů a dobré komunikaci se správcem haly v Havlíčkově Brodě (součástí pronájmu budou zajištěny stoly i židle) se bude letošní ročník konat v Havlíčkově Brodě 15.12.2019.
- Vladimír Alfery
Re: Halové makety Havlíčkův Brod 15.12.2019
Moc hezká grafika pozvánky, moc se mi libí. Ať se soutěž vydaří.
0