Nejlepší modely Lubomíra Koutnáho
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 38
Re: Nejlepší modely Lubomíra Koutnáho
Mám dotaz na pana Koutného. Co to má za stroj ten kluk v modrém tričku na té fotce s Bobíkama?
0
fishbet: Liliput. https://sam78.cz/ceske-historicke-modely/ do okénka zadej Liliput a pak poklikej na modré křížky.
Luboš: jak jsem psal, Jaka 152 leda jako vystřelováka. Můj čas je příliš drahý na to, abych se piplal s něčím, co mi nepřinese radost s poklidného a pohodového letu.
Doufám, žes mojí poznámku nevzal nějak moc osobně, byla to reakce na to, že ti plevelíme tvoji rubriku
Luboš: jak jsem psal, Jaka 152 leda jako vystřelováka. Můj čas je příliš drahý na to, abych se piplal s něčím, co mi nepřinese radost s poklidného a pohodového letu.
Doufám, žes mojí poznámku nevzal nějak moc osobně, byla to reakce na to, že ti plevelíme tvoji rubriku
0
-
Lubomir Koutny
Nějak jsem nedovedl najít své vlákno o mých nejúspěšnějších modelech, kde jsem jaksi zcela zapomněl dvacetinku Bf-109 F. Tato při Openscale byla hodnocena jako nejpřesnější a také při soutěži přesných minimaket v belgickém Fllémale získala nejvyšší body za letovou část. Tehdy dle propozic po startu ze země postupně nastoupala do výšky asi 5m a po několika okruzích šla pomalu na přistání, to se povedlo přesně před bodovači, pak asi 10m dojezd, zatáčka o 180 stupňu a jízda před bodovače, tam zastavení. Následoval aplaus a nejvyšší body. Myslím, že pokud by to byla RC minimaketa, tak lepší show by sotva předvedla, Nyní je tato dvacetinka v museu minimaket Milana Luži v Žulové.
Přílohy
Bf-109F.jpg
0
Přílohy
Bf-109F.jpg
0
0
-
Lubomir Koutny
Nyní jsem vše našel, ale do zkopírovaného texstu nešlo přiložit fotku, což nyní dělám tak složitě :
0
-
Lubomir Koutny
Asi by bylo dobré ukázat jak létá dvacetinka Mig- DIS jenže to video co natočil Austealák na OPENSCALE v r. 2010 je příliš velké pro přílohu. Tak alespoň fotka,
- Přílohy
-
- Vítězný MigDIS .jpg (26.5 KiB) Zobrazeno 850 x
0