Za sebe tvrdím, žes udělal za poslední dva roky obrovský skok dopředu
PO 2 "Kukuruznik" - F4D
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: PO 2 "Kukuruznik" - F4D
Máš to parádní
0
Nááááádhera Honzo!!!! Pochlub se jak jsi dělal ty nýty a hlavně to hezké kování úchytů vzpěr. Moc hezké.
0
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Steve, Tazi díky.
Jinak , Tazi, co se ptáš, když to znáš?!
Jak jsi dělal výškovku a směrovku u svého DH Moth Minor? Tak vidíš..
Papír a nůžky, herkules a špendlík. Obkreslím si z podkladů tvary všech plátů , plechů, kování , atd.co mě zajímá. Většina věcí je součástí modelu před stříkáním, kování a pár drobností dostříknu solo a pak lepím na hotové. Je to potřeba hodně provlhčit Herkulesem, aby to dobře kopírovalo to, co mám překrýt.
Rozhodl jsem se to udělat max.detailní, co udělat lze, tak to jen nenaznačit, ale skutečně provést. Když Felda říká toto,tak se toho nebojím a váha roste

Jinak , Tazi, co se ptáš, když to znáš?!
Papír a nůžky, herkules a špendlík. Obkreslím si z podkladů tvary všech plátů , plechů, kování , atd.co mě zajímá. Většina věcí je součástí modelu před stříkáním, kování a pár drobností dostříknu solo a pak lepím na hotové. Je to potřeba hodně provlhčit Herkulesem, aby to dobře kopírovalo to, co mám překrýt.
Rozhodl jsem se to udělat max.detailní, co udělat lze, tak to jen nenaznačit, ale skutečně provést. Když Felda říká toto,tak se toho nebojím a váha roste
Takže až ten motor bude vaditRe: Arado Ar-66C Příspěvek od Felda
» Moc dobře vím že je to těžké jako blázen, ale u půlmetrového dvouplošníka nevidím sebemenší důvod váhu hlídat a šetřit nějakých pár gramů na úkor maketovosti či pevnosti kostry, plošné zatížení tak jako tak vyjde nizoučké, rozhodující je odpor a ten je danýNavíc tenhle model je primárně stavěný jako F4D.
- Přílohy
-
- Лист 1-1.jpg (240.57 KiB) Zobrazeno 7648 x
0
Tak to jsi mne dostal...
Respekt, pane mistr!!! Fakt hezké. No a co ty nýty???? Ještě chvíli tak pokračuj a už na soutěže se svými plečkami jezdit nebudu, ještě, že to Steve zachraňuje svou povrchovou úpravou!!!
0
-
Honza Drážek
Herkules nanášený špendlíkem.
Jinak, Mistře, nevím, kdo je větší mistr? !
Já narozdíl od tebe, Mistře, nevyhrál žádnou disciplínu, tys je sfoukl jak svíci !!

Jinak, Mistře, nevím, kdo je větší mistr? !
Já narozdíl od tebe, Mistře, nevyhrál žádnou disciplínu, tys je sfoukl jak svíci !!
- Přílohy
-
- TAZ.jpg (116.02 KiB) Zobrazeno 7600 x
0
Kecáš!!!! Ale hezky kecáš
Byla to haluz jako v reálu na Schneiderovi v Monaku.. Ale jak se říká-na to se historie neptá
Jinak co je to za chlapa toho neznám, hrozný týpek... A nezaneřáďuj si vlákno jinýma modelama, tohle patří krasavci jménem Po-2.
Jen tak dál, fakt pěkná práce, těším se na Drnce. T.
Jen tak dál, fakt pěkná práce, těším se na Drnce. T.
0
-
Honza Drážek
Sestavil jsem všechny hotové díly. Čekají mě základní detaily, výplety a ostatní drobnosti.
Přidávám pár fotek sestaveného základu.
Přidávám pár fotek sestaveného základu.
- Přílohy
-
- sestaven (2).JPG (177.54 KiB) Zobrazeno 7444 x
-
- sestaven (3).JPG (171.36 KiB) Zobrazeno 7444 x
-
- sestaven (1).JPG (157.82 KiB) Zobrazeno 7444 x
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 39
Moc pěkný. Já ještě navíc zamačkávám kroupu, protože Po-2 byl první plastikový model, který jsem jako kluk stavěl ... od té doby mám k němu velice sentimentální vztah.
0
Už se blížíš do finále.Je to pěkně udělaný aeroplán.Ale to se opakuju. 
0
-
Honza Drážek
Děkuju moc všem! Jsem rád, že se vám to líbí.
Do finiše je ještě daleko, ale baví mě to
Do finiše je ještě daleko, ale baví mě to
0