Piaggio Pegna pc.7
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
zacatecnik
- Reakce: 1
Re: Piaggio Pegna pc.7
Tak jsem vytesal neco na tema tonda hacek. Prosim o kontrolu, zda by mohl fungovat. Vadi to probrouseni az na drat v jedne casti? (bohuzel nemam pruhlednej epoxid a spatne jsem to odhadl)
Vlastne moc nevim, ktera cast na celym hacku je proti splhani gumovyho svazku k hlavici ta nejdulezitejsi, to prohnuti uplne na konci? Nebo ten zuzenej otvor pro navleceni svazku?
Vlastne moc nevim, ktera cast na celym hacku je proti splhani gumovyho svazku k hlavici ta nejdulezitejsi, to prohnuti uplne na konci? Nebo ten zuzenej otvor pro navleceni svazku?
- Přílohy
-
- PICT7697a.jpg (102.85 KiB) Zobrazeno 7725 x
0
Vypadá to docela slušně. Pokud ten drát není probroušený tak, že tam z něho moc nezbývá ale je jen líznutý tak bych to neřešil. Osobně bych poradil důkladně zaoblit všechny hrany se kterými může přijít do styku guma včetně hran v otvoru a zaoblit vnitřní roh, jak je nakresleno na obrázku.
Pro správnou funkci ke důležitá ta minimální vzdálenost vyznačená červeně na obrázku. Guma má snahu se při natočení posouvat do nejužšího místa a tím se centruje. Teda alespoň tak mi to vždycky vysvětlovali. Jinak vyklouznutí svazku zabrání už i samotný háček s vyhnutým koncem - pokojáčkářský. Díky tomu vyhnutému konci má guma zase snahu sklouznout zpátky do očka.
0
-
zacatecnik
-
zacatecnik
Dostaveno. Davam par fotek ze stavby a fotky hotovyho modelu. Jeste zbyva predelat znovu kuzel vrtule (je spatne vylisovanej) a nejspis i vrtulovy listy. Ale to az dle rad zkusenejsich - rad bych to vzal s sebou zitra do Medlanek, budu moc rad, kdyz se najde nekdo kdo mi pomuze se zaletem. Ted jsem to zkousel jen tak pohazovat na par metru a vypada, ze by to snad i melo jit:) Kazdopadne "Triplane" mel pravdu - pripevneni noh k trupu je nedostatecny, uz ted pri prvnich pristanich se lehce uvolnil podelnik od prepazky, bude to chtit nejak zpevnit - nejake napady prosim?
Veliky dik za pomoc pri priprave planku i behem stavby patri Jurovi Dolezelovi - bez neho by Pegna nemela sanci klouzat ani tech par metru.
Veliky dik za pomoc pri priprave planku i behem stavby patri Jurovi Dolezelovi - bez neho by Pegna nemela sanci klouzat ani tech par metru.
0
-
zacatecnik
-
zacatecnik
Moc pěkná Pegnička, docela se na to těším do Medlánek, jen mne straší to počasí, jestli vůbec někam vyrazím..... 
0
- Jiří Doležel
- Reakce: 107
Vypadá to naprosto kouzelně! S těmi ručně kreslenými chladiči sis teda vyhrál
Teď už jen aby se to podařilo dobře zalítat, budu držet pěsti!
0
-
discobolos
- Reakce: 15
Já bohužel u toho nebyl (bodoval jsem), ale prý jsi silně zatápěl favoritům
a nakonec prohrál jen o 1 sec.
Blahopřání
Dušan
Blahopřání
Dušan
0
-
zacatecnik
Jsem mel strach, abych to hned na zacatek neprepalil 
Ne, samotnyho me dost prekvapilo, ze to leti, natoz takhle
Jeste to chce nejaky upravy - vrtuli, ktera se neda rozebrat, naucit se to odhodit atd., ale to do dalsiho Schneiderova poharu doladim…
Ne, samotnyho me dost prekvapilo, ze to leti, natoz takhle
Jeste to chce nejaky upravy - vrtuli, ktera se neda rozebrat, naucit se to odhodit atd., ale to do dalsiho Schneiderova poharu doladim…
0