PO 2 "Kukuruznik" - F4D
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 39
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Re: PO 2 "Kukuruznik" - F4D
Pane Koutný, nemám zdání a akt.hmotnost nemám jak zjisit. Odhaduji to na 55-65g letová.
Pan Raška má na plánu (který mi slouží jako vodítko) uvedeno 32g
Pan Raška má na plánu (který mi slouží jako vodítko) uvedeno 32g
0
-
Lubomir Koutny
No těch 32g , to by byla paráda. Při letové přes 60 to již na soutěž dvacetinek nebude velký zázrak na letovou část, ale nová pravidla to uhladí, jinak samozřejmě na přesné makety do haly letět těch 20 vteřin to by neměl být žádný problém.
0
-
Honza Drážek
Mám připraveno na zálet, dvoustovka musí dle nových pravidel stačit, tak to půjde s ní... 
Než budu dělat dál, chci to tam poslat kvůli zjištění těžiště a clk.chování, pak se uvidí... možná zítra..
Než budu dělat dál, chci to tam poslat kvůli zjištění těžiště a clk.chování, pak se uvidí... možná zítra..
- Přílohy
-
- IMG_0195.JPG (188.32 KiB) Zobrazeno 7011 x
0
Tak držím palce, ať se zálet vydaří!. Jinak fakt nechápu tu tvoji rychlost stavby, to snad lze jen s pomocí černé magie.
Za stejnou dobu, co postavíš přesnou, do detailů provedenou maketu, já ulepím tak maximálně hvězdicovej motor....
Za stejnou dobu, co postavíš přesnou, do detailů provedenou maketu, já ulepím tak maximálně hvězdicovej motor....
0
-
Honza Drážek
Triplane díky! Jinak pochybuji, že bys lepil motor od února
, od té doby totiž průběžně PO 2 stavím, tak to zase tak rychlé není. Sedneš k tomu každý druhý, třetí večer a nestačíš se divit, jak to přibývá
Dnes to nezalétnu, počasí má mejdan...
Dnes to nezalétnu, počasí má mejdan...
0
-
Honza Drážek
Nakonec jsem to hodil. Doma to vypadalo, že to nefouká, na place to bylo více, než jsem si myslel,vždycky to tak nakoplo.... tak jsem si tolik netroufl.
Párkrát jsem to lehce natočené hodil a dost dovažoval, max.jsem udělal 400 otoček. Znám těžiště, letí to normálně a nic se nerozbilo a neutrhlo, budu dodělávat...
Omlouvám se za kvalitu videa, je to těžké být pilotem, kameramanem, a ještě přitom uhýbat před bumerangem...
http://www.youtube.com/watch?v=i5mrIi5i ... e=youtu.be
Párkrát jsem to lehce natočené hodil a dost dovažoval, max.jsem udělal 400 otoček. Znám těžiště, letí to normálně a nic se nerozbilo a neutrhlo, budu dodělávat...
Omlouvám se za kvalitu videa, je to těžké být pilotem, kameramanem, a ještě přitom uhýbat před bumerangem...
http://www.youtube.com/watch?v=i5mrIi5i ... e=youtu.be
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 43
Hele, ty jseš pěkně odvážný, takhle zalítávat blízko u stromů, to bych se asi i docela bál 
0
-
Honza Drážek
No odvahou to není, taky jsem čučel
.
Byl jsem jinde než obvykle kvůli vysoké trávě a jak to nafukovalo, tak mě to trošičku překvapilo, naštěstí tam bylo málo natočeno
Po tomto jsem raději jel domů
Byl jsem jinde než obvykle kvůli vysoké trávě a jak to nafukovalo, tak mě to trošičku překvapilo, naštěstí tam bylo málo natočeno
Po tomto jsem raději jel domů
0
-
Lubomir Koutny
V tom je ten kumšt, vědět, že míra štěstí byla vyčerpaná, hezky to zabalit, pokud je éro nepoškozené, jít domů a pak pokračovat až budou slušné podmínky.
0
-
Honza Drážek
motoru bez výfuků
- Přílohy
-
- 10 (2).JPG (206.6 KiB) Zobrazeno 7526 x
-
- 10 (4).JPG (211.61 KiB) Zobrazeno 7526 x
0