Mustang P51B od E.Stahla
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: Mustang P51B od E.Stahla
Mustang před konečným sestavením po nanesení obtisků od Jirky Doležela. Celý model ještě přestříkám řídkým zaponovým lakem dle rady Jirky.
0
Pre istotu sa možno oplatí vyskušat na nejakej vzorke či daný typ laku nenahlodá obtisky.
0
Roberte díky za radu. Mám vzorky připravené. Jak na obtisky tak i na barevné doplňky udělané barvou Tamya
0
Slepený drak Mustanga a celý model přestříkán řídkým zaponovým lakem. Lak nenarušil ani obtisky ani barevné doplňky uděláné acrylovými barvami Tamya.
-
- Reakce: 31
Hmotnost bez gumy zatím 56g. Zbývá přilepit kabinu a udělat volnoběh u vrtule,ostruhové kolečko a výfuky takže ta hmotnost ještě naroste.
Mám na vás pane Koutný dotaz. Na některých vašich pláncích minimaket které mám v archivu je nakreslen volnoběh s použitím pérové podložky nalepené na čelo zadní části kuželu a hřídel vrtule je ohnuta jen do pravého úhlu. Jak se vám ten způsob osvědčil, nebo mám použít řešení s pružinkou? Nemám totiž moc místa ve vydlabané špičce kuželu pro volnoběh s pružinkou
Mám na vás pane Koutný dotaz. Na některých vašich pláncích minimaket které mám v archivu je nakreslen volnoběh s použitím pérové podložky nalepené na čelo zadní části kuželu a hřídel vrtule je ohnuta jen do pravého úhlu. Jak se vám ten způsob osvědčil, nebo mám použít řešení s pružinkou? Nemám totiž moc místa ve vydlabané špičce kuželu pro volnoběh s pružinkou
0
Tak jsem dnes dokončil Mustanga. Podvozek je odnímací ,nohy se nasunují do hliníkové trubičky zalepené v křídle. Pro začátek jsem udělal volnoběh s použitím pérové podložky zalepené na čelo zadní části kuželu
0
-
Nádherná minimaketa. Myslím, že vzepětí může stačit, problémem bude velká váha. Inu Stahlovy minimakety byly potahovány barevnými papíry, asi tak by to mělo být i u kategorie old-timerů BV-min. Tento model je posunutý někam jinam, snad dvacetinka, ale spíše M-elekro tam ta váha tolik nevadí.
0
Váha vadí vždy, i u elekter.Lubomir Koutny píše: ↑10 srp 2024 09:49Nádherná minimaketa. Myslím, že vzepětí může stačit, problémem bude velká váha. Inu Stahlovy minimakety byly potahovány barevnými papíry, asi tak by to mělo být i u kategorie old-timerů BV-min. Tento model je posunutý někam jinam, snad dvacetinka, ale spíše M-elekro tam ta váha tolik nevadí.
Že jsou logicky těžší neznamená že nevadí.
0
-
To máš pravdu, ale u elektro může být instalována motorová skupina o větší energií, než u dvacetinky s gumovým pohonem, Takže pak je větší šance, že to bude slušně létat.
0