Za (KE - CORE) viktor
[attachment=0]
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
myslím si žeby sa dal ešte vyladiť na lepší výkon ale zase som realista ,keď z neho vymačkám ešte 10-15 navyše budem rád...ale uvidííme Dušandiscobolos píše:Perfektní Viktore.
Koukám, že už i váhu stlačuješ na Adamovu úroveň. Teď už jen vyladit vrtuli a gumu a budeš šampión.
![]()
D
Dík Martin...no ja som tiež koukal ako letel v podstate z dosky...Hugo píše:Mooc pěkné, hlavně jsem koukal, jak jsi toho černocha rychle zalítal.
M.
Ahoj...žltý poťah je len lakovaný napínacím lakom v pomere asi 1/3,čierna kamufláž je robená presne podľa návodu s ktorým mimochodom ako prvý prišiel Hugo tzn. 6gramág najprv na kostru prilepíš lepícím lakom, vypneš ho vodovou mlhou po zaschnutí ho pretreš jednou alebo dvoma vrstvami napínceho laku.A až na koniec po dokladnom zaschnutí asi po 24 hodinách ho pretreš vodou riediľným balakrylom.Zriediš ho podľa potreby asi v pomere 1/3.Hlavná funkcia balkrylovej vrstvy je v zaliatí pórov na poťahu.Myslím si že dve max tri vrstvy budú stačiť .Renda píše:ahoj , máš krasne modely ale chci se zeptat , ty si potah vypínal pouze balakrylem ? A pokud ano, v jakem pomeru si ho ředil ??