Ořech Jodel D.9
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Ořech Jodel D.9
Dovolím si i já přidat můj rodíci se nový přírůstek mezi Ořechy. Původně měl být do Říčan, ale je na něm ještě mraky práce a tak jsem si křeče radeji ušetřil a s doděláváním nebudu pospíchat. Potah 6gram + jen 2x vrstva balakrylu, lak by ta kostra neustála, a stříkáno Revell emaily.
- Přílohy
-
- _IGP4442.JPG (151.72 KiB) Zobrazeno 8103 x
-
- _IGP4438.JPG (143.17 KiB) Zobrazeno 8103 x
-
- _IGP4440.JPG (172.8 KiB) Zobrazeno 8103 x
0
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Re: Ořech Jodel D.9
Moc pěkný,Ondro! Když takto píšeš o kostře, to bude asi ultra-lehké...jsem zvědav,na kolik ti to dopadne..
0
Pokračování......
- Přílohy
-
- _IGP4456.JPG (131.66 KiB) Zobrazeno 7830 x
-
- _IGP4455.JPG (157.81 KiB) Zobrazeno 7830 x
-
- _IGP4461.JPG (142.83 KiB) Zobrazeno 7830 x
0
-
Bobeš Jiří Tamfal
- Reakce: 18
Opravdu moc krásný model , mohu se zeptat jaká je použitá barva pro asi stříkaný stříbrný povrch . Děkuji
0
Děkuji za ohlasy, poteší! I když na fotkách to vždy vypadá lépe než v reálu. Ta stříbrná barva je email Revell č. 90 a celé pak přefouknuté čirým lakem Revell na sjednocení lesku.
Ondra
Ondra
0
Hm, to vypadá dobře. Imatrikulace je obtisk, nebo taky stříkané? A zaujal mě ten indoor házedlářský profil křídla.
Nevezmeš to v sobotu na zálet do sokolovny v Týnci?
Nevezmeš to v sobotu na zálet do sokolovny v Týnci?
0
Ondro, krásná práce! Jsem zvědavej na váhu modelu. Ondro, ty Revelky jsou emaily, nebo akryláty? M.
0
Ahoj Martine, vše barevné na modelu jsou Revell email, jen ten čirý lak je akryl, ale také Revell. JInak Revell má ted už asi rok či dva celou řadu akrylů, ale mě se dobře dělá s emailama a jsou poměrně laciné. Ten čirý lak používám akryl jen z důvodu toho, že na to můžu hned šahat a nelepí to.
Ondra
Ondra
0
Dyk to tam Ondra píše, že je to email. Pověstná Revell 90, na tu ještě stále přísahá spousta kitařů!
0