A trochu poupravím svůj názor na barvy Tamyia ve vedlejším vlákně - jsou skvělé, s jedinou výjimkou. A tou je XF 16 Flat aluminium. Naprosto nepoužitelná barva na plastik i dřevo/papír...
Zlín Z50M
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: Zlín Z50M
No to je. U stříbrné musí být vše perfektně vybroušeno, hladký povrch, zavřené póry.
A trochu poupravím svůj názor na barvy Tamyia ve vedlejším vlákně - jsou skvělé, s jedinou výjimkou. A tou je XF 16 Flat aluminium. Naprosto nepoužitelná barva na plastik i dřevo/papír...
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 37
Ano, souhlasím, koupil jsem verzi pro stříkání, u menších detaiů lze natírat štětcem, zelenou na polystyrenových kolech jsem raději dělal barevným modelspanem, černé pmeumatiky opět štětcen akryl a jsou to lesklé šlupky.
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 37
Již jsem se smířil, že čekání na hotový Z-50M může trvat i další rok. Vím, že jsi postavil nádherný M-oř Sonerai, ale nějak nemohu najít jeho fotku, jaký materiál jsi použil na potah, jaká je celková váha a jaké nejlepší časy?
0
Potah 6gr, balakryl, Mr.paint, hmotnost 10 gr, časy kolem minuty. Nyní jako všechny Ondrovi minimakety ve sbírce Michala Švehly

0