Trup a plováky polystyren+balsa+papír, zbytek balsa+uhlík+papír. Potah Plyspan tištěný (lozeng od Roberta)+stříkaný.
Je to stavěné spíš jako maketa než jako klasický peanut (žebra, položebra), takže hmotnost bez gumy 16g je přijatelná.
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Přiznávám, tohle opravdu neumím. Zkusil jsem to na Vimym a vzápětí jsem ho zrušil. Asi se mu to taky nelíbiloEmil píše:Sharku, Tohle Tonda právě neumí. Ty jeho éra jsou postavené tak, že i předloha byla odfláknutá víc...
Pokud jsem pochopil, tak staví jinou variantu. Ale raději to tam dávat nebudu, aby si to třeba ještě nerozmyslel...Pavel Stráník píše:... Ale což my, platoničtí modeláři, my to nějak rozdýcháme, ale co chudál zde: http://www.smallflyingarts.net/forum/vi ... 42e6d7a4ad ???
Neřeším, jen konstatuji pro info. Vzpomínáš na Spita? 18g a dokázal letět skoro dvě minuty - v ZetcePavel Stráník píše:Jinak netuším proč řešíš váhu, sám dobře víš že je až druhotná. 16g je úplně v pohodě. Bejbina mi váží (vážila) tak nějak stejně, profil je mnohem tlustší, aerodynamicky rozhodně není žádný zázrak, vrtule taky nic moc, a jak lítala.