A co se týká kamufláže, tak tu jsem našel pouze v tištěné podobě, tak jestli mi píchnete budu rád a , když nic tak pech
Avro 560
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Avro 560
Čau kucííí
Chci se zeptat zda nevíte o podkladech na toto éro, fotek je dost, ale trojpohledy co jsem našel jsou docela mizerné a s fotkama se docela rozchází, vím fotka je důležitější, ale zeptat jsem se musel
A co se týká kamufláže, tak tu jsem našel pouze v tištěné podobě, tak jestli mi píchnete budu rád a , když nic tak pech
0
Re: Avro 560
Hned mi naskočilo jen Models + Modelers Volume 2, publikace Billa Hannana.
Ale to je jen bídná skica + plán (v duchu Hannanových modelů). Ale je tam uveden zdroj = další stopa
A dost možná (jistě) máš a znáš, ale což - plácnu to sem. Pro generace příští...
Ale to je jen bídná skica + plán (v duchu Hannanových modelů). Ale je tam uveden zdroj = další stopa
A dost možná (jistě) máš a znáš, ale což - plácnu to sem. Pro generace příští...
0
Jsou horší "mušky", které někteří dodávají jako "perfektní podklady".
Na to asi o moc víc neseženeš.
Stává se, že Google neví a člověk se "propíchne" k slušným podkladům náhodou, díky úplně jinému odkazu na něco jiného, odlišnému názvu...
Bayeux může potvrdit, že?
Toníku, slibuju, že zkusím pohledat
Na to asi o moc víc neseženeš.
Stává se, že Google neví a člověk se "propíchne" k slušným podkladům náhodou, díky úplně jinému odkazu na něco jiného, odlišnému názvu...
Bayeux může potvrdit, že?
Toníku, slibuju, že zkusím pohledat
0
Pro inspiraci:
https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=7656 Tady je vidět líp ta VOP, výkresy se různí:
https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=7656 Tady je vidět líp ta VOP, výkresy se různí:
0
Jasně Petře, hodí se všechno,něco mám a něco ne. Ten barevný bokorys jsem objevil, ale to je stroj po úpravě kdy tam šoupli jiný motor a votočili ho hore čapama
teda válce dolů... Dík
0
Válců jsem si všiml, i třípohledy máš 2 + 2, můžeš si vybrat.
Není nevýhodné to rozpětí? Platí ještě koeficienty na rozpětí?
V mé kategorii to řešit nemusím, tak nevím.
Ještě pro rozmístění znaků (ale kdo ví, jestli to bude bráno jako relevantní podklad):
Není nevýhodné to rozpětí? Platí ještě koeficienty na rozpětí?
V mé kategorii to řešit nemusím, tak nevím.
Ještě pro rozmístění znaků (ale kdo ví, jestli to bude bráno jako relevantní podklad):
0
-
discobolos
- Reakce: 15
-
discobolos
- Reakce: 15