OPENSCALE 2012
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: OPENSCALE 2012
Ahoj dušane,
tak koukám, že jsem z toho nějak vypadl. Takže prosím 1 x XL pro Krucký Ondřej.
Díky!
tak koukám, že jsem z toho nějak vypadl. Takže prosím 1 x XL pro Krucký Ondřej.
Díky!
0
Omlouvám se, teď jsem si všiml, že se jedná především o účast v kategoriích. Přivezl bych CO2 a éro pro Schneider cup.
Ještě jednou díky.
Ondra
Ještě jednou díky.
Ondra
0
-
discobolos
- Reakce: 15
Jasně Ondro,
už jsi v mé tabulce
.
Zveřejním to, až bude těch úprav více. Pak to jako sumář pošlu Lubošovi s konečným počtem jednotlivých velikostí.
D
už jsi v mé tabulce
Zveřejním to, až bude těch úprav více. Pak to jako sumář pošlu Lubošovi s konečným počtem jednotlivých velikostí.
D
0
Zdravím, a dávám k připomínkování první dva návrhy. Pár slov k návrhům. Pozorně jsem sledova diskusi na téma potisku triček. Celkem se projevovala představa mít na něm konkrétní typ letadla, které by co nejvíce charakterizovalo uplynulá léta této soutěže. Sami jste viděli, že výběr předloh byl bohatý a stačil by na návrhy na několik let potiskování soutěžných triček. Kdybych vybral jeden typ, Křemílkovi by se líbil a Vochomůrkovi zase ne. Ze své profesní zkušenosti vím, že tudy cesta pro větší skupinu lidí nevede. Snažil jsem se proto najít a ztvárnit esenciální prvek této soutěže - a tou je vrtule a guma. Společná matérie pro všechny soutěžní modely po celou dobu existence soutěže Openscale. První návrh je konzervativnější, statičtější, uhlazenější. Druhý je dynamický, rozevláté písmo evokuje roztočenou vrtuli, vzdušný vír od vrtule, pohyb letadla vzduchem. Osobně se přimlouvám za přijetí tohoto druhého návrhu. Detail mechaniky vrtulového kužele je samozřejmě generalizován, jde o příležitostní logo a ne technický výkres. I tak je podrobný až až... Barva je samozřejmě předmětem diskuse. Navrhl jsem oranžovou, ale klidně může být i růžová
)) (to byl vtip, samozřejmě...) Potisk vepředu by byl na levé straně v úrovni srdce ve velikosti cca 4x7 cm, na zádech někde kousek pod lopatkami na šířku kolem 30 cm.Tak se dívejte, diskutujte, zvažujte. Doporučuji před vynesením jakéhokoli soudu chvíli nechat na sebe návrh působit, nejlépe několikrát s odstupem desítek minut, hodin nebo i dní 
Hezký večer.
Hezký večer.
- Přílohy
-
- návrh č. 1
- openscale2012_3a.jpg (165.17 KiB) Zobrazeno 6136 x
-
- návrh č. 2
- openscale2012_2b1.jpg (226.19 KiB) Zobrazeno 6136 x
0
Ten první návrh se mi líbí víc.
Oranžová je pěkná. Žlutá by byla bledá, modrá tmavá, růžová zvláštní...
Snad ještě červená, bude-li jasná, ne vínová, a nebo světle zelená.
Samozřejmě s tím černým kontrastním lemem.
No a
Snažil jsem se proto najít a ztvárnit esenciální prvek této soutěže - a tou je vrtule a guma. Společná matérie pro všechny soutěžní modely po celou dobu existence soutěže Openscale.
Kde je symbol sifonů a elekter? Prvních patnáct ročníků byl také symbolem..
.
To není rýpání, jen postesk.....
Ale chápu, že takto je to jednodušší, jen jeden motiv.
Možná kdyby na druhém konci, místo huga, byl motor na CO2?
Takové přetahování.... 
Jéééééžiš, to zas bude řečí, že rýpu....Ale vyvíjí se to dobře, na CO2/el se přihlásilo zatím jedenáct soutěžících.
Oranžová je pěkná. Žlutá by byla bledá, modrá tmavá, růžová zvláštní...
Snad ještě červená, bude-li jasná, ne vínová, a nebo světle zelená.
Samozřejmě s tím černým kontrastním lemem.
No a
Snažil jsem se proto najít a ztvárnit esenciální prvek této soutěže - a tou je vrtule a guma. Společná matérie pro všechny soutěžní modely po celou dobu existence soutěže Openscale.
Kde je symbol sifonů a elekter? Prvních patnáct ročníků byl také symbolem..
To není rýpání, jen postesk.....
Ale chápu, že takto je to jednodušší, jen jeden motiv.
Možná kdyby na druhém konci, místo huga, byl motor na CO2?
Jéééééžiš, to zas bude řečí, že rýpu....Ale vyvíjí se to dobře, na CO2/el se přihlásilo zatím jedenáct soutěžících.
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 38
To horní se mi líbí, ale má to chybu v datu !
Omluvte mou sklerózu, ano samozřejmě je to 20. ročník, tak tedy 1993-2012
Omluvte mou sklerózu, ano samozřejmě je to 20. ročník, tak tedy 1993-2012
0
Naposledy upravil(a) Lubomir Koutny dne 30 led 2012 09:24, celkem upraveno 1 x.
Ještě jinak:Lubomir Koutny píše:To horní se mi líbí, ale má to chybu v datu !
Mělo by tam být 2003 - 2012
1993-2012
0
Pokud se k tomu mohu vyjádřit, tak pěkné, ale moc vážné. Chtělo by to ženský prvek. Co by bylo Openscale bez manželek, matek a dcer? (babiček). Minimálně nějaká minimaketářská nymfa či bohyně by měla na tričku být, třeba jak drží natáčedlo, nebo model, nebo balí řízky na sváču...
Zde je dkaz na poněkud odvážnější trička od rezavé vrtule (kdo jezdíte na Openscale, tak jste je mohli na Křepovi vidět)
M.
http://www.rezava-vrtule.cz/motor/jzd
http://www.rezava-vrtule.cz/perut/nose-art
Zde je dkaz na poněkud odvážnější trička od rezavé vrtule (kdo jezdíte na Openscale, tak jste je mohli na Křepovi vidět)
http://www.rezava-vrtule.cz/motor/jzd
http://www.rezava-vrtule.cz/perut/nose-art
0
Ještě mě napadlo:
20.OPENSCALE
1993-2012
I když už jsem hned v úvodních návrzích psal, že je to jasné z data, tak by to možná bylo takto ještě viditelnější.
Horní řádek by byl delší než spodní, ale snad by to nevadilo? Nebylo by to tak "obdélníkovité"
Anglické verzi 20th bych se ale vyhnul....
20.OPENSCALE
1993-2012
I když už jsem hned v úvodních návrzích psal, že je to jasné z data, tak by to možná bylo takto ještě viditelnější.
Horní řádek by byl delší než spodní, ale snad by to nevadilo? Nebylo by to tak "obdélníkovité"
Anglické verzi 20th bych se ale vyhnul....
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 42
Ale jistě, všechno mámeHugo píše: Minimálně nějaká minimaketářská nymfa či bohyně by měla na tričku být, třeba jak drží natáčedlo, nebo model, nebo balí řízky na sváču...
- Přílohy
-
- Bellanca_2.jpg (348.36 KiB) Zobrazeno 6030 x
0