Curtiss JN4 Jenny (1/20)
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Re: Curtiss JN4 Jenny (1/20)
To je povedená Jenny
- čím dál lepší! Těším se, až uvidím let!
Díval jsem se na Youtube na Saimana a paráda! gratuluju. M.
Díval jsem se na Youtube na Saimana a paráda! gratuluju. M.
0
Počasí je krásný a na večer je klid... kdy bude video z letu? Už se všichni těšíme 
0
-
Honza Drážek
Kulty !!!!!
Já se vždycky nechám vyhecovat, i když jsem z okna viděl, že fouká!!! Odhodil jsem kolečka na Caudrona a narychlo nainstaloval hlavici s mojí favoritkou, "200" Igrou. Mě to taky zajímalo, ale popohnal si mě.
Alespoň víme finální hodnoty.
Hmotnost letová 41,30g, z toho je dovážění 2,40g a guma 3,20g.
Po příjezdu jsem zjistil, že to fakt fouká. Udělal jsem zálet na 200 otoček, bylo to v pohodě, dovažoval jsem plastelínou.
Druhý let je 500 otoček (na videu) a je vidět, jak mi slabší nafouknutí vytrhnlo model při startu z ruky (takto jsem rozhodně nechtěl vrhat a pěkně mě to překvapilo, na videu to vypadá hrozivě
, model je subtilní a nemůžu ho tolik škrtit a svírat
) a málem z toho byla havárka. Navíc tam není skoro nic vidět, protože to odfouklo na dohled dalekohledem
.
O nějakém nastavování nemůže být řeč, páč to s tím mrskalo a poznám kulový !!!
Až bude bezvětří , půjdu na to znovu, snad lépe. Mám pocit, že to bude dobře létající strojek
Dnes vše.
Zdraví Honza
http://www.youtube.com/watch?v=ocUh1SV7MjU
Já se vždycky nechám vyhecovat, i když jsem z okna viděl, že fouká!!! Odhodil jsem kolečka na Caudrona a narychlo nainstaloval hlavici s mojí favoritkou, "200" Igrou. Mě to taky zajímalo, ale popohnal si mě.
Alespoň víme finální hodnoty.
Hmotnost letová 41,30g, z toho je dovážění 2,40g a guma 3,20g.
Po příjezdu jsem zjistil, že to fakt fouká. Udělal jsem zálet na 200 otoček, bylo to v pohodě, dovažoval jsem plastelínou.
Druhý let je 500 otoček (na videu) a je vidět, jak mi slabší nafouknutí vytrhnlo model při startu z ruky (takto jsem rozhodně nechtěl vrhat a pěkně mě to překvapilo, na videu to vypadá hrozivě
O nějakém nastavování nemůže být řeč, páč to s tím mrskalo a poznám kulový !!!
Až bude bezvětří , půjdu na to znovu, snad lépe. Mám pocit, že to bude dobře létající strojek
Dnes vše.
Zdraví Honza
http://www.youtube.com/watch?v=ocUh1SV7MjU
0
Nóóó já myslím,že to není špatné!! Je vidět že Jennina dostála svým refernecím a i model je spolehlivý letec tak jako předloha.
Za bezvětří to asi bude hezké pokoukání a za termiky pořádně natočené bych řekl,že menší přespolní běh doplněný bonusovým slézáním nějakého stromu
Bude dobré si sebou na létání brát pár metrů lezeckého lana a za domácí úkol se naučit dělat sedací úvazek
Jak říkám PĚKNÉ!!! Co Drncův memoriál, nebude tam Jennina eventuelně Saiman?
Za bezvětří to asi bude hezké pokoukání a za termiky pořádně natočené bych řekl,že menší přespolní běh doplněný bonusovým slézáním nějakého stromu
0
-
Honza Drážek
Díky Tazi!
Přeci jen se ale těším na to bezvětří, když to lítá jak po kolejích a nikam to vítr nesfoukává a je dobře poznat, co to ještě chce.
Uvidí se i ty výkony, jak píšeš
Co se nadcházející víkendové akce týče, pokud bude hezké počasí, je možné, že dorazím na návštěvu
Přeci jen se ale těším na to bezvětří, když to lítá jak po kolejích a nikam to vítr nesfoukává a je dobře poznat, co to ještě chce.
Uvidí se i ty výkony, jak píšeš
Co se nadcházející víkendové akce týče, pokud bude hezké počasí, je možné, že dorazím na návštěvu
0
Je to krásný model a určitě bude krásně létat. Díky za videjko. A teď zas můžu zkouknout tvou další stavbu. Jsi ďábel stavitel 
0
-
Honza Drážek
Jelikož jsem zalétával na Drncovi, kde foukal vítr, byl jsem dnes ještě zalétat jednou.
Víceméně Jenny funguje, doba letu se prodlouží s odpovídajícím svazkem a dovážením vpředu.
http://www.youtube.com/watch?v=rqk-pwhYUtg
K Jenny je to vše.
Víceméně Jenny funguje, doba letu se prodlouží s odpovídajícím svazkem a dovážením vpředu.
http://www.youtube.com/watch?v=rqk-pwhYUtg
K Jenny je to vše.
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 39
Jsem moc rád, že letos na Drncově memoriálu tak pěkně zalétaly víceplošníky. Tak trochu mi to připomělo dobu, kdy za spolehlivě létájící a často i na stupně vítězů patřící byly typy jako Elephant, Buzzard, Bif a další dvouplošníky. Nezapomenutelné v tomto směru pak bylo deset ročníků Trnavské První světové...
0