Gregovskýho " Flying Circus "
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: Gregovskýho " Flying Circus "
No, jo... tohle rozhodně nepotahovat! Používat jako učební pomůcku! Jestli pokaždý, když se odmlčíš, postavíš něco podobnýho a v takové kvalitě, tak bych to za 5 let viděl na Gothu
. M.
0
Ále, já si prostě jen řekl: hmm, mimozemšťan Radek zase na chvíli zavítal na naši planetu Zemi, a jelikož tu čas běží jinak než u něj KDESI doma... - krátí si chvíle stavěním jednoduchých mechanismů jako je letadýlko.
Tak už se přiznej: kdy vydáš v řadě plánků SFA plánek na 3D tiskárnu, do které nasypeš balsový prach a ona vyplivne TOHLE? Jedním slovem - demotivující....
PS: až poletíš kolem asteroidu B 612, pozdravuj mého kamaráda se zlatými vlásky a vem mu něco dobrého pro jeho beránka
Tak už se přiznej: kdy vydáš v řadě plánků SFA plánek na 3D tiskárnu, do které nasypeš balsový prach a ona vyplivne TOHLE? Jedním slovem - demotivující....
PS: až poletíš kolem asteroidu B 612, pozdravuj mého kamaráda se zlatými vlásky a vem mu něco dobrého pro jeho beránka
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 44
Zůstaňte v klidu, on nám to dělá schválně a takhle v nás kultivuje pocity méněcennosti, zoufalství z vlastní neschopnosti a břídilství. Bude se s tím muset něco udělat, u nás se říká "paprče zpřerážet"

0
Je to prostě nádhera, ale Radku neříkej mi,že jen trup zlehka stříkneš barvou!!! To mi chceš říct,že bude trup potažen papírem a né překližkou jako originál?
To by jsi mne naštval 
0
Kluci dík,Jirko tak na Dr.I v tvém podání se opravdu těším. Hugo, tu Gothu sis zablokoval ty už před pár lety ale takovej Caproni Ca.3, na toho se chystám
. No a mimozemšťana, toho tu už máme na foru dávno ale já to nejsem, neumím totiž řídit počasí

Feldo, paprče jsou nohy nebo ruce, abych věděl
, Tazi stačí bambus, překližka ? to je nějáký matroš něco jako olovo? 
Feldo, paprče jsou nohy nebo ruce, abych věděl
0
-
Antonín Alfery
- Reakce: 58
V našich končinách jsou to obvykle ruce. Ale v Tvém případě bych nic neriskoval a začal nohama. Jednak nebudeš moci utéct a jednak si nejsem úplně jistý, jestli by jsi náhodou nebyl schopen lepit takovéto věci i pouze s jejich použitímGregovský píše:...Feldo, paprče jsou nohy nebo ruce, abych věděl![]()
...
Jinak nádhera a obdiv
Ať na ty obrázky koukám s brýlemi na dálku, na blízko nebo bez brýlí, stejně mi není moc jasné, z čeho je to vlastně slepené a zda je tam ten bambus - odhaduji na koncových obloucích. Pokud ano, pomáhala chemie? Alchymii nechávám stranou...
0
Tondo děkuji, v tomto případě je bambus na křídle z jednoho kusu náběžka s obloukem a obvod VOP,SOP.
0
Připraveno na stavbu horního křídla, obvodová lišta je bambus a ostatní balsa, budou i dělené klapky.
- Přílohy
-
- 004.jpg (156.34 KiB) Zobrazeno 6980 x
0
-
discobolos
- Reakce: 15
Radku, kam chodíš na bambus?
Pěstuješ si jej doma ve skleníku?
D
Pěstuješ si jej doma ve skleníku?
D
0
No ono je to tak Dušane, nikdy by mě nenapadlo, že budu využívat a třídit bambus do různých skupin (tvrdost, křehkost , pružnost, pevnost) jako balsu a světe div se ono to funguje, zkus to
budeš sám překvapen. Každopádně pár nákupů v obchodákách a budeš to mít doma jak v bambusovém háji

0
-
Antonín Alfery
- Reakce: 58
Hele Radku, řekni nám co nemáš rád
. To jen ať se nezdržujeme, až Tě budeme "přesvědčovat", aby jsi se s námi podělil o postupy při zpracování bambusu. Pohádku o svičce neberu
Fakt paráda...
0
Ty mě dáváš Tondo
, brzo se tomu dobereme, svíčka to není, alchymie taky ne, doufám že stihnu několik modelů ještě ulepit než to vykecám
.Chystám ve stavbě dalších modelů na tomto vlákně ještě pár překvapení tak snad to stihnu než pak klesne sledovanost

0