Messerschmitt Bf-109 F4 1:20
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: Messerschmitt Bf-109 F4 1:20
Ja bych si teda fotku zpochybnit dovolil. Je tuze pekna, ostra. Az prilis
. Tak nejak mi nesedi proporce cumaku, ale to muze byt subjektivni. Ramovani kabiny nesouhlasi s predchozim vykresem, myslim ten jakoby "tovarni". Bohuzel archiv nemam po ruce, jsem na chate, takze k 109 H-0 pridam neco az v lednu. Pokud ta fotka neni z nejake seriozni publikace, ale "jen odkudsi z internetu", tak bych podezrival hratky s AI.
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 38
Moc se omlouvám za to, že jsem se zmínil o Bf-109H a tak dal příležitost Sharkovi k tomu, aby toto vlákno zamořil svými názory jak to správně dělají kitaři.
Mne však zajímá zda jsi dvacetinku dokončil a zalétal, moc jsem zvědavý na fotky !!!
Mne však zajímá zda jsi dvacetinku dokončil a zalétal, moc jsem zvědavý na fotky !!!
0
"No hroznej jsem, no, já vím"Lubomir Koutny píše: ↑24 dub 2026 20:53Moc se omlouvám za to, že jsem se zmínil o Bf-109H a tak dal příležitost Sharkovi k tomu, aby toto vlákno zamořil...
Ale - je to už osm let od založení tohoto vlákna, a objevily se nové skutečnosti ohledně Bf-109H, a to konkrétně zápisky, náčrtky a fotky od jednoho z pilotů tohoto stroje, hauptmanna Edwarda Schultze, mimochodem velkého přítele Fredericka von Riedlow. Zatím nemám povolení zveřejnit bokorysy a barevné schéma stroje, ale všechno bude! Jako malou ukázku zveřejňuji osobní emblém Edwarda, který měl namalován pod kabinou svého Bf-109H, a který odkazoval na jeho předky s rytířskou minulostí
- Přílohy
-
- edward.jpg (6.94 KiB) Zobrazeno 753 x
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 38