Moje nejlepší dvacetinka
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 38
Moje nejlepší dvacetinka
Nějak nedovedu najít své vlákno o mých nejúspěšnějších modelech, kde jsem jaksi zcela zapomněl dvacetinku Bf-109f. Tato při Openscale byla hodnocena jako nejpřesnější a také při soutěži přesných minimaket v belgickém Fllémale získala nejvyšší body za letovou část. Tehdy dle propozic po startu ze země postupně nastoupala do výšky asi 5m a po několika okruzích šla pomalu na přistání, to se povedlo přesně před bodovači, pak asi 10m dojezd, zatáčka o 180 stupňu a jízda před bodovače, tam zastavení. Následoval aplaus a nejvyšší body. Myslím, že pokud by to byla RC minimaketa, tak lepší show by sotva předvedla, Nyní je tato dvacetinka v museu minimaket Milana Luži v Žulové.
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 38
Re: Moje nejlepší dvacetinka
Plním přání některých hochů, abych výkres této dvacetinky dal na toto vlákno alespoň na formátech A4. že většina má doma stejně tiskárnu tohoto formátu, Jinak samozřejmě je možné nechat výkres v copy centru oskenovat na plný formát a takto pak poslat e mailem, nebo již vytištěný předat na soutěži v Brně cena by byla asi 100 Kč. Podle tohoto výkresu stavěli dvacetinku mnozí modeláři hlavně v zahraničí, u nás Toník Křivka a ten si také chválil, že výkres je velmi přesný a vše parádně sedí, letové vlastnosti dvacetinky jsou opradu výborné, lepší je jen Bf-109 H1.
0
Re: Moje nejlepší dvacetinka
Plán v pdf je ke stažení na outerzone https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=3944
Dá se nastavit tisk dlaždice A4 takže to vytisknete i na obyčejné tiskárně 1:1
Dá se nastavit tisk dlaždice A4 takže to vytisknete i na obyčejné tiskárně 1:1
0
-
akademikrichard
- Reakce: 0