Albatros C.V 1:32 F4D
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Albatros C.V 1:32 F4D
Po delší době jsem se zas pustil do stavby, vybral jsem si tohoto na gumáka vhodného Albouše. Model bude v měřítku 1:32 o rozpětí 400mm.Vzhledem k tomu, že jde o F4Déčko bude detailně propracovaná kostra včetně vnitřních výpletů na portech křídel nebude scházet ani šití a trup bude ohřebíčkován. Vkládám první fotky rozdělaného horního křídla, na něm jsem prvně použil kombinaci balsa,bambus,lípa.
- Přílohy
-
- img220.jpg (76.94 KiB) Zobrazeno 7056 x
0
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Re: Albatros C.V 1:32 F4D
To je dobře, Radku. Alespoň se zase něco přiučíme. Těším se na šití a hřebíčkyPo delší době jsem se zas pustil do stavby....
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 39
Moc pěkné, moc zajímavé. Jen aby jsi v dokumentaci stavby vytrval až do konce 
0
Radku, vypadá to skvěle. I ty rozměry jsou sympatické, akorát. Prozradíš váhu horního křídla jak je na fotce? M.
0
-
Robert Pajas
- Reakce: 37
Doporučuji to rovnou šoupnout do vlákna "kostrouni ve skříni", ať to nemusíš dodělávat, pač to by bylo strašný práce

0
Hoši díky za povzbuzení.Ta váha je zatím 1,6g,nějáká desetinka ještě v kostře přibude,tu lanko,tu rozpěra nosníku,pantík,napínák a tak podobně.
0
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Hele Radku, to je mi nějaký podezřelý, ta tvoje super stavba...
Ty všechny vnitřní (neviditelné) záležitosti děláš pro pocit, že to tam je, jako alá šílení kitaři?
Nebo to vše děláš proto, že to bude vidět? (tzn.bude taková povrchovka, že při podrobném zkoumání uvidíme všechny tyto záležitosti jako vnitřní výplety, náhony či lanka?)
V druhém případě nám tu tak trošku zavádíš návod pro další šílence (já se ale neúčastním, já ne
) ,čímž jasně dokazuješ, kdo je tu pánem, což je v pořádku.
Hlavně taky doufám a přeju ti, že to dokončíš a že tě ty detaily neunaví a nesemele tě to
Každopádně jsem na to hoóódně zvědav, tak hezky pokračuj.
P.S. víme už zbarvení? (např.fotka či malba by nebyla?)
Ty všechny vnitřní (neviditelné) záležitosti děláš pro pocit, že to tam je, jako alá šílení kitaři?
Nebo to vše děláš proto, že to bude vidět? (tzn.bude taková povrchovka, že při podrobném zkoumání uvidíme všechny tyto záležitosti jako vnitřní výplety, náhony či lanka?)
V druhém případě nám tu tak trošku zavádíš návod pro další šílence (já se ale neúčastním, já ne
Hlavně taky doufám a přeju ti, že to dokončíš a že tě ty detaily neunaví a nesemele tě to
P.S. víme už zbarvení? (např.fotka či malba by nebyla?)
0
Radku mám dotaz. Jak tlustá ( nebo spíš tenká) je ta odtokovka směrem dopředu, kde navazuje potah?
0