Dlouho jsem váhal, jestli se přidat se svojí troškou do mlýna. Kdo mně zná ví, že než dokončím nějaký model, trvá to většinou dost dlouho. Takže teď prakticky vyzkouším trpělivost správce stránek, jak dloho ponechá vlákno, které bude dlouho v pozici "Stand By".
Přes Feldovu námitku, že po období Kingkober a Arsenalů by nerad zažil období Migů

, pustil jsem se do stavby jednoho z prototypů výškové verze Miga, vycházející z verze Mig-3 a končící protypem I-224 s turbokompresorem. Ale z prostorových důvodů (velikost transportní krabice) jsem stejně jako u Tanka zvolil verzi se "standardním" rozpětím křídel, tedy 11m (u dvacetinky tedy 550mm).
Předem se omlouvám za kvalitu fotografíí, nemám ani kvalitní foťák a nejsem ani dobrý fotograf.

Při kreslení plánu jsem se inspiroval Feldovým plánem na I-224, takže konstrukce je stejná, tvary poněkud jiné. Bohužel jeho nápad v podobě lamelovaných přepážek přišel pozdě, už je mám hotové as i půl roku.

- Základní osové podélníky s přepážkami
- trup_základ.jpg (84.16 KiB) Zobrazeno 11547 x

- Základní osové podélníky s přepážkami trochu z jiného pohledu
- trup_základ_1.jpg (78.65 KiB) Zobrazeno 11547 x
A protože jsem se k tomu chystal dva týdny, přibylo přece jen něco nového. Lepení šlo zpočátku pomalu, díky použitým lepidlům - Kanagom/lepící lak a Soudal (něco jako Herkules). Pak jsem po přečtení Radkova návodu přeběhl k vteřiňáku a produktivita rapidně stoupla.

- trup_první podélníky.jpg (91.83 KiB) Zobrazeno 11538 x