K letošnímu 90. výročí ČSA jsem si na soutěž v Nottinghamu připravil kolekci modelů ČSA ve všech hlavních kategoriích. Stavbu modelu Avia F-IXD (Rubber Scale) můžete shlédnout zde:
http://robertpajas.rajce.idnes.cz/Avia_ ... ubber_1_50#
90 let ČSA (Avia F-IXD 1:50)
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Robert Pajas
- Reakce: 37
90 let ČSA (Avia F-IXD 1:50)
- Přílohy
-
- 4csa.jpg (45.87 KiB) Zobrazeno 6544 x
-
- _DSC0074.jpg (83.69 KiB) Zobrazeno 6545 x
-
- _DSC0102.jpg (88.66 KiB) Zobrazeno 6545 x
0
- Jiří Doležel
- Reakce: 109
Re: 90 let ČSA (Avia F-IXD 1:50)
To nejsou skutečná letadla?
Roberte, fakt nemám slov.. Prostě nádhera!
Roberte, fakt nemám slov.. Prostě nádhera!
0
Nádherné minimakety Roberte,krásné zpracování.Když tak koukám na ten znak Avie,tak jsem si zase vzpomněl,jak je teď zprasenej,dali tam místo toho majestátního albatrose nějakou vlaštovku nebo rorýse či co je to za paskvil.Takhle to dopadá,když to troubové přenechaj asiatům a následně Indům.
.Přímo naproti pracovišti ,když vylezu ven mám před očima letovské hangáry z druhé poloviny dvacátých let.Když si vzpomenu co jsem četl v knížkách od Němečka co se tam vyrábělo za nádherné aeroplány, tak je mi smutno.Teď tam mají ateliéry filmaři a pořád tam šibujou s kulisami.Nic kloudnýho tu už nezůstalo,vyrostly tady jiné hangáry, velkosklady a hypermarkety , plné všelijakých krámů a volovin k ničemu.Už není cesty zpátky,škoda.Přeji štěstí v Nottinghamu všem co tam jedou.
0
-
discobolos
- Reakce: 15
Koukám Roberte, že ty hraješ nějakou jinou ligu.
Krásné ...
Avia pojede na tři motory?
Jestli mně paměť neklame, někde jsi ukazoval nějakou fotku, kde byly boční motory poháněny gumou, zavěšenou v trupu (tedy procházející vnitřní stranou gondol). To je ono?
D
Krásné ...
Avia pojede na tři motory?
Jestli mně paměť neklame, někde jsi ukazoval nějakou fotku, kde byly boční motory poháněny gumou, zavěšenou v trupu (tedy procházející vnitřní stranou gondol). To je ono?
D
0
Roberte, Roberte... to je krása, to je krása! Fascinuje mě, jak to pistacio vypadá vedle 60cm Saro Clouda konkurence schopně... Máš můj obdiv! M.
0
-
Robert Pajas
- Reakce: 37
No, abych řekl pravdu, tak já ty letadla chtěl hlavně mít - jesli budou lítat, to je jejich věc, nastavení sem jim dal ňáký takový jak se řiká akorát, tak to natočim a co, no... Zalítaný to neni, to snad je jasný
)
0
Paráda!
To je dobře, že stavíš hlavně pro radost - ať už to lítá nebo ne....
Někteří se honí jen za výkony, což je škoda.
Měl jsi je na Ostrovech?
To je dobře, že stavíš hlavně pro radost - ať už to lítá nebo ne....
Někteří se honí jen za výkony, což je škoda.
Měl jsi je na Ostrovech?
0