TA-GO od Feldy
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
seawindttt
- Reakce: 0
Re: TA-GO od Feldy
Zdravím Vás
Napište prosím jaký typ nebo označení Balakrylu mám použít na lakování potahu.
Dík
Jarda
Napište prosím jaký typ nebo označení Balakrylu mám použít na lakování potahu.
Dík
Jarda
0
Co k tomu dodat? Paráda.
ad Balakryl: dá se použít jakejkoliv akrylátovej bezbarvej lak. Já všude píšu balakryl, protože mi ho trochu doma zbylo z natírání skříňky. Myslím, že mám pololesk. M.
ad Balakryl: dá se použít jakejkoliv akrylátovej bezbarvej lak. Já všude píšu balakryl, protože mi ho trochu doma zbylo z natírání skříňky. Myslím, že mám pololesk. M.
0
Přesně tak,jako bys seděl Roberte u mě doma a koukal mě pod ruku
.Ještě doplním Huga,u akrylátových barev a laku je vždy nutné sledovat co kupuji,lakové akryláty jsou ředitelné pouze ředidlem zatímco vodové akryláty vodou né vždy však lihem,to se zřejmě stalo u Feldy s Agamou,nemám však odskoušeno.Jinak Balakryl je dobrý pro začátek ,chce si to však postupně najít svojí značku,já na potahování používám dva druhy,každý má trochu jinou vlastnost.Je dobré si najít tu svojí cestu,asi před rokem jsme zde s Martinem popisovali základní postup při potahování a lakování,zaručeně vám bude fungovat.
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 44
Vypadá to opravdu moc a moc hezky - ten sametově matný povrch, jestli je v originále stejně pěkný jako na fotkách, se mi taky moc líbí. Ještě jsi zůstal dlužen ten typ barvy co jsi použil, a pro mě čím jsi ji ředil 
0
Děkuji Pavle,stavba podle tvého plánku byla pohodovka,docela jsem si to užil.Doufám že mě pohoda neopustí při zalétávání
Stříkáno Gunze H a ředěno ředidlem Gunze,lihem by to matovělo.
0
TA-GO před dokončením,pár drobností,vrtule a může letět.
- Přílohy
-
- 009.JPG (43.88 KiB) Zobrazeno 5669 x
-
- 007.JPG (40.03 KiB) Zobrazeno 5669 x
0
TA-GO dokončené,váha 7,5g po dovážení.Předpokládám ale, že ještě nějáké oluvko možná přibude.
- Přílohy
-
- 038.JPG (44.08 KiB) Zobrazeno 5568 x
-
- 042.JPG (40.34 KiB) Zobrazeno 5568 x
0
Ta váha je krásná, je to obrovskej model. S jakou gumou tam počítáš? Prozraď jakou máš vychytávku s tím závěsem, zkoušel jsi to už? M.
0
Začnu gumou asi na 1,8mm,svazek chci natáčet mimo model a nechci pnutí svazku přenášet na trup modelu,odskoušené to mam jen doma takže uvidím,když to bude fungovat budu to dávat i do dalších modelů.
- Přílohy
-
- 044.JPG (47.42 KiB) Zobrazeno 5546 x
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 44
Zajímavé, zajímavé - ale přijde mi že kdyby se trupové podélníky více zadimenzovaly aby snesly tah gumy, vyšlo by to celkově váhově výhodněji než tenhle motorstick tažený vzad. Ale je to jen můj názor.
0
Ty podelníky jsou dostatečně pevné i ted,tah snesou s přehledem(Martin používá stejnou stavbu a nic se normálním závěsem nebortí).Puvodní záměr je natáčet svazek mimo model,je fakt, že by to vtomto případě sneslo i křehčí skelet,musím to odskoušet abych mohl zvážit výhody a nevýhody.Poznám po záletu.U lehkých modelu mě to přijde vhodné,zatím 
0