Robert Pajas píše:
..............Zatím dle fotografií nevidím nějaké zásadní odlišnosti plánku od skutečnosti - tak se ptám, proč by to nemohla být maketa?
Trojpohled je hodně bodovaný, to ano, ale přesnost zbarvení, marking, realizmus povrchu mohou model hodit hravě do hry, ikdyby na trojpohledu ztratil.........
Já ano, ale není to až tak podstatné.
Nechci být "ten zlý", který hledá chyby.
No a je to v podstatě pokus.
Ale když už, tak proč ne maketa?

Jen si myslím, že by mohla být škoda, když zjistí, že to dobře létá, že s tím v podstatě bude ztrácet za statiku na každé soutěži.
Na Openscale a podobných akcí si mimo jiné cením toho, že většina soutěžících si navzájem fandí, pomáhá a navzájem se někteří zdravě snaží trumfnout novými modely. Alespoň dříve tomu tak bylo. Když dnes vidím třeba žáky a juniory na některých lokálních akcích, jak pokřikují na soupeřův model "Spadni!", je mi z toho smutno, někdy jim to vytýkám, ale nedělám si iluze. Takže i když to tak vypadá, nejsem proti, rozhodně nechci šťourat

a jsem rád, že jsou stále nějací (i noví!) nadšenci pro tak okrajovou kategorii...
Datsunovi fandím

, jsem rád, že mu to létá (jak to tak vypadá) a doufám, že i další lety budou OK. Proč to nelétalo předchozím majitelům (mám na mysli gumu), netuším, jen vím, že H.Pernica to tehdy rozbil o kolík v zemi. Snad nám to Felda prozradí
Moje Bronco mělo díky pohonu zcela jiné problémy než koncepce modelu. A myslím, že ani bodovači ho nějak příliš neměli rádi (ale to si občas myslí každý, že?

).
Datsunovo video jsem viděl jako první a myslím, že levá zatáčka je OK, dostatečně velká, rovně by to ani létat nemělo