G-21G (turbo Grumman Goose)
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Re: G-21G (turbo Grumman Goose)
...
- Přílohy
-
- hotovo1.JPG (234.7 KiB) Zobrazeno 4010 x
-
- hotovo2.JPG (220.43 KiB) Zobrazeno 4010 x
-
- hotovo3.JPG (226.75 KiB) Zobrazeno 4010 x
0
Úžasný, nádherný. Pokaždé, když zapnu počítač, prosím a doufám o nový přírůstek do galerie. Díky!!!
těším se na video 
0
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Model se mi nepodařilo uspokojivě zalétat,bohužel jej tedy musím odložit do čestné bedny odpadlíků...S Grummanem je šlus!
Podařilo se mi dosáhnout pouze jednoho okruhu, což byl nejlepší výsledek, spíše náhodný
. Řešil jsem především směrovou nestabilitu způsobenou malou směrovkou (po dolepení provizorní zvětšené balsové části se to uklidnilo), nicméně motory nad křídlem zřejmě dělají divočinu a model skoro pokaždé v letu něco vyvede, taky mi to viselo v nožovém letu
Do budoucna asi bude vhodné stavět něco smysluplnějšího pro polétání v hale na gumu, ještě kromě F. Swordfishe, kterého plánuji a z malých dvoumotorů na gumu mě Grumman zatím vyléčil....
Kulty, díky za podporu!!
Honza
Podařilo se mi dosáhnout pouze jednoho okruhu, což byl nejlepší výsledek, spíše náhodný
Do budoucna asi bude vhodné stavět něco smysluplnějšího pro polétání v hale na gumu, ještě kromě F. Swordfishe, kterého plánuji a z malých dvoumotorů na gumu mě Grumman zatím vyléčil....
Kulty, díky za podporu!!
Honza
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 44
Před tím jsem si toho nevšiml, ale jak jsem se znovu podíval na fotky, tak se ani nedivím že ti to dělá psí kusy - u dvoumotoráků a hlavně takhle malých se dělají vrtule tak aby se otáčely každá na jinou stranu a tím se jejich momenty vyrušily. Ještě bys měl zkusit investovat trochu času a udělat levou vrtuli levotočivou.
Koukni do fóra DÍLNA (ne příliš logické umístěníú a tam je vlákno o seřízení dvoumotoráků.
Koukni do fóra DÍLNA (ne příliš logické umístěníú a tam je vlákno o seřízení dvoumotoráků.
0
To vlákno v dílně ale taky zakládal Datsun240Z.Felda píše: ......Koukni do fóra DÍLNA (ne příliš logické umístěníú a tam je vlákno o seřízení dvoumotoráků.
0