PLOVÁKÁČE, aneb VODNÍ GRUPÁČ
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: Macchi M.5 VS Brandenburg W.29-F4D paralelka
Určitě Tazi tušíš mou odpověd
Samozřejmě extrémně krátký,onen nevzhledný pahýl bych na model nikdy nedal .Dal jsem se s Hugem na dráhu dobrodruha 
- Přílohy
-
- 004.JPG (25.93 KiB) Zobrazeno 6048 x
0
Ono to nevypadá, ale zásobu prostoru pro svazek to má dostatečnou, není potřeba tam dávat nějaký tyčky. To poletí jak fík
, už se na to těším! m.
0
Malý progres. M.
- Přílohy
-
- Výškovka.JPG (24.92 KiB) Zobrazeno 5904 x
-
- Křídla.JPG (131.05 KiB) Zobrazeno 5904 x
0
Trup potažen 6gramem.
- Přílohy
-
- 004.JPG (41.27 KiB) Zobrazeno 5847 x
0
-
Robert Pajas
- Reakce: 37
Moc mě mrzí, že se nemohu pochlubit zatím žádným vstupem a závidím vám výběr předloh i radost ze stavby.
Zatím jen přispěji odkazem:
http://www.hippocketaeronautics.com/hpa ... pic=3452.0
Zatím jen přispěji odkazem:
http://www.hippocketaeronautics.com/hpa ... pic=3452.0
0
Dnes jsem udělal sedačku,vzhledem k tomu že Macchina bude s pandulákem,nebudu dávat břišní poutací pás.Ted mě čeká komplet pilotní prostor.
- Přílohy
-
- 001.JPG (21.55 KiB) Zobrazeno 5539 x
0
Re: PLOVÁKÁČE, aneb VODNÍ GRUPÁČ
Včera u ve Sklípku jsme se shodli na tom, že toto vlákno přejmenujeme na grupáč, neboť se k nám chtějí se svými stavbami přidat i kolegové ze Sklípku. Věříme, že toto vlákno osloví i další, a že se z toho tady stane pěkný grupáček. Radek a Martin
0
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Jelikož jsem chlapec relativně mladý a nezkušený a nevím, co to grupáč je
, ze zvědavosti se přidávám a snad budu se svojí volbou přijat.
Po předchozích zkušenostech s různými velikostmi jsem zvolil rozpětí cca 50 cm, kdy éro bude prioritně na F4D do hal. Nebudu jej tedy dimenzovat na kdovíjaké pnutí gumy a venkovní podmínky, navíc se budu snažit vyhnout blbostem a udělat to TROCHU na parádu, abych alespoň některé zde příchozí nepobuřoval svou tvorbou
No a vzhledem k tomu, že dle třípohledu to vypadá, že si stavbu "užiju", už teď se nemůžu dočkat
Během víkendu bych rád nastudoval a začal, tedy konečně, Fairey Swordfish, dle názvu vlákna plovákovou verzi
Na 15 sec to snad dá....
Po předchozích zkušenostech s různými velikostmi jsem zvolil rozpětí cca 50 cm, kdy éro bude prioritně na F4D do hal. Nebudu jej tedy dimenzovat na kdovíjaké pnutí gumy a venkovní podmínky, navíc se budu snažit vyhnout blbostem a udělat to TROCHU na parádu, abych alespoň některé zde příchozí nepobuřoval svou tvorbou
No a vzhledem k tomu, že dle třípohledu to vypadá, že si stavbu "užiju", už teď se nemůžu dočkat
Během víkendu bych rád nastudoval a začal, tedy konečně, Fairey Swordfish, dle názvu vlákna plovákovou verzi
Na 15 sec to snad dá....
- Přílohy
-
- 4030.jpg (56.87 KiB) Zobrazeno 5391 x
0
Skvělá předloha,těším se na stavbu v podání Ála-Datsun,sleduji jak na to jdeš lépe a lépe.Přidejte se přátelé také,zima bude dlouhá
Feldo nestřihneš si toho Friedrichshaffena FF.43 případně alspon jako společné podklady lidi se mě dost ptaj zda to něják dotáhneme do konce 
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 38
Vážení přátelé minimaket hydroplánů. Dovoluji si vám navrhnout, abyste si zkusili vybrat některý typ s nepřeberných krásných letounů připravovaných pro soutěže o Schneiderův pohár a hlavně pak s ním přišli na OPENSCALE 2012 do fly off. Zkušenost sice říká, že často ve fly off vyhrává Borel hydro 1913, nebo 1912, ale ten můj může klidně zůstat v bedně, mám plno oříšků z této doby. Současně bych rád požádal majitele oříšků Borel, Macchi 67 a dalších, aby i tito přijeli na již dvacátý ročník OPENSCALE 2012.
0
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Mám hotová kormidla 
- Přílohy
-
- CIMG5149.JPG (242.46 KiB) Zobrazeno 5605 x
-
- CIMG5150.JPG (250.83 KiB) Zobrazeno 5605 x
0
Ty zase Honzo nasazuješ tempo
.
Pane Koutný, děkujeme za pozvání na Schneiderův pohár, trochu se obávám, že tady toto vlákno je spíš pro fandy poněkud nelétavých plovákových "oblud", ale proč ne? Já si nakonec nějakou dvacetinu na ten Schneiderův pohár i postavím, toho Borela by snad šlo za víkend spíchnout ... Martin
Pane Koutný, děkujeme za pozvání na Schneiderův pohár, trochu se obávám, že tady toto vlákno je spíš pro fandy poněkud nelétavých plovákových "oblud", ale proč ne? Já si nakonec nějakou dvacetinu na ten Schneiderův pohár i postavím, toho Borela by snad šlo za víkend spíchnout ... Martin
0