vidim, ze sa to tu cez den rozbehlo, tak skusim na nieco reagovat
v prvom rade dakujem za vsetky rady, ktore tu padli a este par poznamok k tomu
- ad kridla
ano horne kridlo je rovne, snazil som sa drzat original planu, zial posudit plan ci je vhodny alebo nie zatial nie som schopny, veron mi vyhovoval relativne jednoduchostou a konstrukcia vyzera byt vcelku odolna
spodne kridla su trochu prehnute smerom hore, rovnal som ich ale vzdy sa mi to vratilo po 1-2 dnoch spat, na druhej strane par pokusov hadzat ho sem tam po byte vyzeralo celkom ok, (mozno len zhoda stastnych nahod

)
- ad upravy kridel
pridat "vzepeti" (momentalne fakt netusim aky je slovensky ekvivalent), s tym pockam radsej az do prveho pokusu vonku, momentalne si neviem predstavit ako to urobit aby to neskoncilo zle, uhol kridel som na jednej strane rovnal a dopadlo to tak ze som musel jedno dolne kridlo nanovo potahovat, neviem o sposobe ako to "setrne" upravit
- ad pravidla/sutaze a pod.
nechcel som tu okolo toho rozputat taky flame, co sa tyka pravidiel to neriesim vobec, tak ako spominal shark urcite nemam umysel sa s tymto niekde zucastnovat (teda pozriet sa to by som rad) ale zatial vobec necitim, ze je cim sa chvalit (vobec davat sem fotky som vahal tyzden ci to stoji za zverejnenie

)
ked sa mi ho raz podari zobrat von a poleti 10-20s (a vobec nemusi dookola

) tak ja budem vrniet blahom, viac od neho naozaj necakam
ked nebude ani to, len tak sa nedam odradit, uz teraz mam takmer pripravenu kostru maleho pipera, co by mohol dopadnut lepsie