Další Šmolda
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Další Šmolda
Můj nový, ještě né zcela hotový přírůstek určený na Openscale. Z hlavy jsem již dávno vypudil složité konstrukce na které nemám a vsadil na již osvědčený Radkův plán.
Snad přežije zálet a Openscale se dočká. Potah je 11gr papírem, 2x lakován napínákem a 2x balakrylem. Stříkáno barvou kterou jsem našel v kůlně slitou na natření branky, tedy emaily Revell a Humbrol. Váha nyní 14gr.
Snad přežije zálet a Openscale se dočká. Potah je 11gr papírem, 2x lakován napínákem a 2x balakrylem. Stříkáno barvou kterou jsem našel v kůlně slitou na natření branky, tedy emaily Revell a Humbrol. Váha nyní 14gr.
- Přílohy
-
- _IGP3186.JPG (189.22 KiB) Zobrazeno 8542 x
-
- _IGP3187.JPG (176.56 KiB) Zobrazeno 8542 x
-
- _IGP3188.JPG (187.38 KiB) Zobrazeno 8542 x
0
Re: Další Šmolda
Další foto
- Přílohy
-
- _IGP3191.JPG (193 KiB) Zobrazeno 8541 x
-
- _IGP3192.JPG (213 KiB) Zobrazeno 8541 x
0
No vidíš, jak můžou být slivky na branku na modelu hezké.
Tak tedy bereš Agamy ještě na milost?
Tak tedy bereš Agamy ještě na milost?
0
Ondro, krásnej šmolda! A ty barvy... jedna báseň. Ta váha je parádní, už se těším až ho uvidím letět! M.
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 39
Nádhera. Takže 14 g bez vrtule, dále jen můj odhad :vrtule s dovážením 5-7g, svazek smyčka 5x1 o délce 500, letová cca 25 g , max. otáčky 1600 a na 1500 ot. motor 45 - 55 sec. (podle vrtule), výška 30 - 40 m, kluz 30 sec.
Takže bez termiky na plné natočení až 80 sec. Pokud to opravdu hezky naladíš, tak konkurence bude jen koukat...
Takže bez termiky na plné natočení až 80 sec. Pokud to opravdu hezky naladíš, tak konkurence bude jen koukat...
0
-
akademikrichard
- Reakce: 0
pro zájemce kteří by chtěli tento krásný stroj postavit a nechce se jim čmárat logo walter můžu posloužit
- Přílohy
-
- ondrakruckywalter-Model.png (21.58 KiB) Zobrazeno 7852 x
0
-
Honza Drážek
Tos kápnul na dobré téma....
Když tak čtu ty propočty p.Koutného, je mi za Ondru smutno....Nejen konkurence koukala...
Když tak čtu ty propočty p.Koutného, je mi za Ondru smutno....Nejen konkurence koukala...
0
Šmoldu mám skoro postaveného ale to logo mi dělá problém nakreslil jsem si ho a vytisknul na průhledný obtisk na laserovce ale nechce to vůbec krýt. Dost si nedokážu představit že bych ho měl vyříznout do pásky a pak stříknout. Jak kdo děláte takové logo?
0
Žlutá obecně kryje hodně špatně. Zkus to vytisknout na bílý obtiskový papír. Nebo si nastříkej bílou barvou místo, kam hodláš přenést již vytištěný obtisk, mělo by to pomoci. M.
0
-
discobolos
- Reakce: 15
On to není problém jen žluté barvy. I já už nechal tisknout laserovou tiskárnou obtisky a fígl je v tom, že tisk je průsvitný (všechny barvy)
.
Je opravdu potřeba tisknout na bílý obtiskový papír.
Horší je to v případě, když v tištěné ploše mají být průhledná okýnka. Pak se musí jedině vyříznout.
D
Je opravdu potřeba tisknout na bílý obtiskový papír.
Horší je to v případě, když v tištěné ploše mají být průhledná okýnka. Pak se musí jedině vyříznout.
D
0
-
akademikrichard
to logo co je/bylo na ondrově šmoldovi je tisknutý z toho mýho obrázku na bílý obtiskový papír a ta modrá je +- autobus stejnej odstín kterým to ondra stříkal (modrá revelka 52=RAL 5005 myslim ) a to logo i s modrýma okrajema aby se to nemuselo pracně vystřihovat je pak na modelu
0
Co já mám ten bílej papír tak mi přijde a hlavně fakt je hrozně moc tlustý.
Jakekoliv ostřižení nebo oříznutí mimo hranu přechodu barev nepřipadá v úvahu.
0