Armstrong Whitworth Armadillo 1/20
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: Armstrong Whitworth Armadillo 1/20
Vrtule a hotové mezikřídelní vzpěry.....
- Přílohy
-
- Kopie - IMG_6802.JPG (31.31 KiB) Zobrazeno 6533 x
0
Nabarvený a dokončený Bentley BR.2.
- Přílohy
-
- IMG_6857.JPG (43.18 KiB) Zobrazeno 6108 x
-
- IMG_6853.JPG (46.87 KiB) Zobrazeno 6108 x
0
To je Bentlík!!Pěkná prácička.Už se těším na finiš.Konečně zase nějaký obrázek ze stavby.Jinak je tu dost mrtvo na to ,že jsou takoví zdatní a šikovní stavitelé.Škoda,obrázků ze staveb minimaket by tady mělo být více.Fórum je na to určeno.Ať to inspiruje a dává chuť do stavby ostatním,třeba i úplně novým,co se rozmýšlejí něco zkusit postavit.Tomáši dotáhni to prosím tě do konce. 
0
-
discobolos
- Reakce: 15
Krásně zpracovaný motor
.
Škoda, že jej nebude pod krytem skoro vidět
D
Škoda, že jej nebude pod krytem skoro vidět
D
0
Díky pánové!
Jirko neboj, model bude dokončen.
discobolos: Je to tak, motor pod krytem moc vidět nebude - proto jsem si udělal detailní fotky, abych věděl, jak to tam vlastně mám.
Steve: Třeba bych se i stavbou chlubil, ale moje pravěké stavební metody nepřinášejí nic nového. Prostě balza, překližka, papír, drátky, nitě.... vše dělané v ruce bez strojů a přípravků.
Jirko neboj, model bude dokončen.
discobolos: Je to tak, motor pod krytem moc vidět nebude - proto jsem si udělal detailní fotky, abych věděl, jak to tam vlastně mám.
Steve: Třeba bych se i stavbou chlubil, ale moje pravěké stavební metody nepřinášejí nic nového. Prostě balza, překližka, papír, drátky, nitě.... vše dělané v ruce bez strojů a přípravků.
0
Ale to je přece jedno Tomáši.Hlavně že to funguje a vznikne pěkný a věrný aeroplán. Dělám to stylem jako ty,žádné přípravky,vše v ruce,včetně koleček. 
0
Jo, jo, pěknej motůrek
, mně se tedy nejvíc líbí to výfukové potrubí. M.
0
já bych řekl že to není vyfukové ale sací vyfukové tam defakto žádné nebylo přes ventil to šlo rovnou do luftu. jinak krásná práce hlavně to žebrování (nebylo by nějáké rady z podpokličky?) s tímhle jsem pozadu ale nakročeno už mám
0
Díky!
Jo, jo, to potrubí bylo asi nejkomlikovanějším dílem. Žebrování válců je řešeno navinutím nitě na balzový váleček. Chce to jen vyzkoušet si vhodný průměr vlákna a rozměr mezery, aby bylo vystiženo žebrování předlohy.
Jo, jo, to potrubí bylo asi nejkomlikovanějším dílem. Žebrování válců je řešeno navinutím nitě na balzový váleček. Chce to jen vyzkoušet si vhodný průměr vlákna a rozměr mezery, aby bylo vystiženo žebrování předlohy.
0
tak niť to mě nenapadlo.balzovou kulatinku už mám vybroušenou a chtěl jsem to přetáhnout na míru soustruženou matičkou tak pokud vysledek nebude valný tak využiju tvé rady 
0