Co se přípravy týká, ten nápis na pravé straně (pokud se nepletu) je již nakreslený v té ruské monografii - stačí příslušně zvětšit. Ten na straně levé je na fotkách a i kdyby ne, zrekonstruovat si ho dle existujících podkladů je celkem snadné - nedělal bych si iluze jak proporčně přesně to bylo na originálu
Co do realizace, natisknout na tiskárně to už nejde, namalovat štetcem by umělo jen pár vyvolených. Obtisk bude vypadat blbě, bude z povrchu nemaketově vystupovat. Takže chtě nechtě nezbývá než to nastříkat. Já osobně bych nápis vyřezal vcelku ať už z Tamiya pásky nebo z krycí malířské pásky a stříkal. Když by se mi nějaké písmeno nepovedlo, rozparceloaval bych šablonu na menší celky po pár písmenech a pak seskládal na trup, stříkal bych to ale zásadně najednou, ne písmeno po písmenu. V podstatě je to velice jednoduché, je to jen černý nápis - taky by třeba ta písmena mohla být navíc bíle olemovaná nebo místo nich jen ty bílé lemy (jak jsem to měl na Aradu, a to je celkem lahůdka) a taky by se to muselo nějak zvládnout. Takže Tazi, vezmi pásku, žiletku a hurá do toho, než sesmolíš tři čtyři příspěvky na toto DF jak si práci ulehčit (stejně to za tebe nikdo neudělá