Já to od Tebe měl poctivě nastudované

, stoupání jsem nakroutil doopravdy mírné, dík za radu. Ale teď neřeknu přesně nakolik, éro zůstalo na chatě. Bohužel ani to dobíjení nedám takhle z hlavy dohromady. Dr1 fakt závisí na motoru, takže doba běhu motoru je na cca 35-40 s, s pozdějšími lety už i přistává na motor, protože baterka už nemá šťávu a i časy jsou pochopitelně kratší, kluz je max 10-15 s, v závislosti na tom, jak foukne větřík. Ale jak jsem psal dříve, z mé strany spokojenost, já si fakt myslel, že budu mít jen červenou cihlu.
Dnes dorazil Nieuport 11, do něj zkusím napasovat rovnou KP02. Ani tak nejde o výkon, jako o vyvážení. Podle oka je Nieuport v porovnání s Dr1 delší v zádi a kratší v přídi, takže by vpředu potřeboval dovážit více, než Dr1. Takhle to pořeší větší váha motoru - no a větší výkon se také hodí, přitom ho nebudu tak týrat. Ale jak 01, tak 02 jsou na "sáňkách", které mají stejný rozměr, takže je budu moci prohazovat Dr1/Nieuport.
Co se mi fakt líbí, to je ta pohodička. Louku mám nad chatou, prostě podvečerní rekreační poletování jak s RC, tak volňásky dle libosti (a jak příroda dovolí

).